3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival de la Infància
Festival de la Infància
Festival de la Infància
Festival de la Infància

Festival de la Infància

  • Del 27 al 31 de desembre
  • Recinte de Montjuïc. Fira de Barcelona - Barcelona
18-8€
6,30€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Del 27 al 31 de desembre torna el Festival de la Infància, un dels clàssics i més reconeguts plans nadalencs de lleure familiar de Barcelona. En aquesta edició, el saló inclou 60 noves i divertides activitats lúdiques, esportives i culturals per al públic infantil fins a 12 anys. Com a novetat, es crea un espai amb propostes específiques per a nadons i infants de fins a 4 anys.


Enguany, per exemple, els nens i nenes es podran endinsar en un circuit d'aventura o una pista americana, sentir experiències de realitat virtual, patinar en una pista sintética de gel, ser bomber o guàrdia urbana per un dia, convertir-se en mini xef i cuinar saboroses receptes, participar en tallers de maquillatge, pintura o manualitats; provar videojocs; divertir-se en una granja, aprendre les normes de circulació sobre una bicicleta, marcar gols, construir les torres de la Sagrada Família, pujar en autoxocs a pedals; o assistir a concerts i representacions de teatre i màgia, entre moltes altres activitats.


En aquest sentit, a l'escenari juvenil es podrán veure les actuacions de La Tresca i la Verdesca, de Carles Cuberes i la seva guitarra, i d'en Rikus amb ganes de gresca en concert. Pels qui els hi agradin les històries hi haurà les obres de Engruna Teatre amb el secret de la detectiva Klaus i de la companyia Menuda Buena Onda amb Rodamons. I pels que prefereixin les sorpreses hi haurà espectacles de màgia amb Enric Magoo i P@ss Word i contes desexplicats amb Vivim del cuento, a més dels relats tradicionals amb la Rosa Fité i els seus Pastorets.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

Palau 2 i Plaça de l¿Univers
08004 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades a través del web del Tresc


Introdueix el codi X9YMFHYH a l'hora de fer la compra i s'aplicarà el descompte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX