3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Jarana poètica 1 · Festival NUDO

Jarana poètica 1 · Festival NUDO

  • Dijous 26 de maig
  • Inusual Project - Barcelona
10€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Aconsegueix un 20% de descompte aplicant el codi: TRESC20

19:00h - Leire Bilbao. Madre pez madre árbol madre pájaro
Leire Bilbao ha publicat els poemaris Ezkatak (Susa, 2006), Scanner (Susa, 2011), l'antologia bilingüe Entre escamas (Marisma, 2018) i Etxeko urak (Susa, 2020). Aquest últim va rebre el Premi Lauaxeta i ha estat traduït al castellà com Aguas Madres (La Bella Varsovia, 2023), al català a la plaquette Saliva (Edicions 96) i al grec com Nepa Manez (ed. Vakxikom).
Així mateix, ha publicat nombrosos llibres per públic infantil. Entre altres, ha rebut el Premi Euskadi de Literatura Infantil i Juvenil dues vegades i el Premi Kirico 2019 per Bichopoemas y otras bestias (Kalandraka, 2019).

19:45h - Susan Briante&Aníbal Cristobo. El mercado se pregunta
Susan Briante és poeta, assagista i traductora. Ha publicat els poemaris Pioneers in the Study of Motion (2007) i Utopia Minus (2011), i la col·lecció d'assajos Defacing the Monument guardonat amb el Poetry Foundation Pegasus Award for Poetry Criticism. Briante és docent d'escriptura creativa a la Universitat d'Arizona.
Recitarà juntament amb Aníbal Cristobo, el seu editor a Kriller71.

20:30h - Javier Vicedo. Un incendio devorando cosas
Javier Vicedo Alós (Castelló, 1985) és poeta i dramaturg. Ha publicat els poemaris Interior verano (Pre-textos, 2022), Fidelidad de una sombra (Pre-textos, 2015), Ventanas a ninguna parte (Pre-textos, 2010) i La última distancia (Puerta del Mar, 2010). Va obtenir el Premi de Poesia Jove Radio Nacional d'Espanya pel seu llibre Ventanas a ninguna parte. Com autor de teatre va obtenir el Premi Nacional de Teatre Calderón de la Barca gràcies a la seva obra Summer evening. Les seves obres s'han representat en espais com el Teatre Valle-Inclán de Madrid, el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza, el Teatre Fernán Gómez o la Sala Cuarta Pared. La seva obra ha estat traduïda a l'italià i al francès. És llicenciat en Filosofia per la Universitat Complutense. Actualment dirigeix el Festival Marpoética.

21:15h - Marina Oroza&Marc Egea. Resonancia
La presència poderosa i hipnòtica de Marina Oroza dona veu als seus poemes (selecció de ¿Nuevo orden de las cosas" editat per Libros de la Resistencia). L'acompanya el compositor Marc Egea Ger, amb la música de la viola de roda (un instrument mil·lenari, fascinant, i amb unes possibilitats sonores inesgotables). Tots dos formen una confluència de ressonàncies on la paraula poètica crea espais de buit, silenci i música.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Altres

ADREÇA

Carrer La Paloma, 5
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX