3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Technopoésie · Festival NUDO

Technopoésie · Festival NUDO

  • Diumenge 21 de maig
  • Terrassa privada - Barcelona
15€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Aconsegueix un 20% de descompte aplicant el codi: TRESC20

20h - Necorita. Tigre en blanc, performance poètica.
Jessica Rodarte a.k.a. NECORITA és una poeta i performer mexicana que explora el límit entre la poesia i el cos. Mètodes gestuals per animar objectes: un abric, un barret, rituals atermporals, intencions emotives que travessen passat, present i futur. Reconstrucció de llengües mortes, expressió improvisació sota la condició de l'espai i la participació del públic. Ha presentat diversos projectes de poesia i performance experimentar per festivals, galeries d'art i centres culturals de Mèxic i Espanya. Co-fundadora de SIMULACRA, Micro obert de Poesia Experimental i Performance, BANDINI Espai Cultural (2015-2018), Directora General del Centro de Artes Vivas (2018-2019) i actualment co-fundadora i directora de La Mano Jardín Cultural.

20:30h - F.A.C presenta Transmedia
F.A.C és Fuerzas Armadas Cuir. Però també Fuerzas Armadas Cognitiva i Fuerzas Almadas Canallas. F.A.C són Efe Ce Ele (Feli Cabrera López, Colombia) música, productora y artista transmedia; Alicia G. (Alicia García Núñez, Espanya) poeta, artista sonora i artista multidisciplinar; i CG_RQ (Camila Rizzo, Argentina) artista musical especialitzada en tablets.
Totes investiguen la connexió amb altres disciplines de manera constant. Això és exactament el que venen a fer a Nudo: impregnar-ho tot de paraules, ritme, ambient, IDM i techno. 

21h - Efe Ce Ele: una estona de techno i esbarjo.

FITXA TÈCNICA

Durada2 hores aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Altres

ADREÇA

Carrer Villarroel, 81
08011 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX