3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Renaldo & Clara - Ítaca

Renaldo & Clara - Ítaca

  • Dissabte 3 de juny
  • Plaça de l'Església de Gualta - Gualta
18€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Renaldo & Clara torna al Festival Ítaca per actuar en un dels seus escenaris més emblemàtics: la plaça Major de Gualta, que enguany es recupera amb una clara voluntat de xarbotar els centres neuràlgics dels pobles del territori. La formació de Clara Viñals presentarà les cançons del seu quart àlbum La boca aigua

El concert de Gualta està emmarcat dins el projecte El MMVV es Mou, del Mercat de la Música Viva de Vic, que té per objectiu crear sinèrgies entre festivals catalans i donar visibilitat a projectes musicals interessants que, per qüestions de calendari, no poden estrenar-se durant les dates del MMVV.

Al nou disc d'estudi la compositora manté la seva essència i ja ha començat a mostrar-se al món amb Globus, el primer senzill d'avançament. Renaldo & Clara ha publicat diversos EPs i LPs com Fruits del teu bosc, Els afores i el recent L'Amor fa calor, del 2020. A més, recentment, la formació va ser responsable, juntament amb Santi Balmes de Love of Lesbian, de l'última cançó es¿¿tiuenca de l'anunci publicitari d'Estrella Damm de l'estiu passatm Aquí, ara i així.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

PLAÇA DE L'ESGLÉSIA DE GUALTA
17257 - Gualta

Plaça de l'Església de Gualta
PLAÇA DE L'ESGLÉSIA DE GUALTA, 17257 Gualta

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX