3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
The rich + The piano man - JAZZCELONA DANCE FESTIVAL
The rich + The piano man - JAZZCELONA DANCE FESTIVAL
The rich + The piano man - JAZZCELONA DANCE FESTIVAL
The rich + The piano man - JAZZCELONA DANCE FESTIVAL

The rich + The piano man - JAZZCELONA DANCE FESTIVAL

  • CASA MONTJUIC - Barcelona
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • 15% de descompte introduint elPROMOCODE: TRESC22.

 

*****

Mostra de dansa amb dues coreografies de pura dansa jazz:

En primer lloc, la companyia La Garra ens presenta The Rich : una adaptació del mític número musical The Richman's Frug del gran Bob Fosse,The Rich Man's Frug de Sweet Charity (1969) és possiblement la coreografia de Fosse en la màxima expressió. Des dels subtils moviments característics de les mans fins a les caminades allargades i els posats innovadors, Fosse va utilitzar la seva versió de ¿Rich Man's Frug" per presentar el seu estil de ball als amants del cinema. Va dividir la coreografia en tres parts: ¿The Aloof", ¿The Heavyweight" i ¿The Big Finish", tot per tal de transmetre el glamour aristocràtic i cregut d'un món del qual Charity no formava part, tot sense dir una paraula. Simplement genial.

Acte seguit, la companyia The Hatman Co. ens porta el seu espectacle ple de jazz, claqué i música i veu en directe: The Piano Man un espectacle de dansa narrativa que explica la història de 5 personatges que es troben a NYC. Bill surt de treballar i caminant per Times Square veu un piano solitari al mig de la plaça. És el Blue Note Jazz Festival i, com cada any, hi ha pianos per totes les grans places de la ciutat. Bill inspirat pel festival s'asseu, obre la tapa i col·loca les mans suaument sobre el piano mentre respira per començar a tocar i cantar Mack the Knife. Mentre el públic es va acostant, Bill es prepara per explicar la còmica trobada entre Katie i Sam. Una divertida història de ficció entre una cambrera i un home de negocis que freqüenta l'Executive Room Bar on hi treballa. Aquesta curiosa parella es trobarà dos personatges més pel camí. John, un pallasso sempre disposat a treure un somriure als altres i Paul, un entusiasta escriptor llest per escriure la seva propera gran novel·la sobre la ciutat de NY. Tots els personatges busquen escapar-se de la insatisfacció de les seves vides.

Tot això explicat mitjançant el moviment i la dansa jazz, en tota la seva esplendor.

L'objectiu d'aquest espectacle és representar la fantasia de la vida de l'escenari. Una reflexió sobre una de les qüestions fonamentals del teatre que és entretenir el públic i endinsar-lo a les nostres vides, perquè s'oblidi de la seva per una estona. Volem recordar el públic, perquè el teatre és vital a la nostra vida. És un dels pocs espais on podem gaudir de les històries dels altres i per això oblidar-nos de la nostra.

  • Descobreix totes les propostes del Jazzcelona Dance Festival:

  

FITXA TÈCNICA

AnyLa Garra + The Hatman Co.
Intèrprets:La Garra + The Hatman Co.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Carrer de Vila i Vilà, 65, 08004 Barcelona
08004 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX