3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
FIQ (¡Despiértate!)
FIQ (¡Despiértate!)

FIQ (¡Despiértate!)

  • Dies 7 i 8 de juliol
  • Teatre Grec - Barcelona
18-25€
8€ / -20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades al 20% de descompte per la Comunitat TRESC.
  • Entrades a 8,00 € disponibles per divendres 08/07 *

 

*Entrades amb aforament molt limitat!

*****

Llum, energia i dinamisme fins a l'extrem. Pensareu en aquests conceptes quan vegeu el resultat de la feina del conjunt d'artistes que aplega aquest espectacle. Els van triar després d'audicions per tot el Marroc, gràcies a les quals s'ha creat la companyia que veurem a escena i que posa en comú un seguit de talents que van des de l'acrobàcia tradicional i moderna fins a les danses urbanes, el breakdance o, fins i tot, el taekwondo i el footfreestyle (futbol d'estil lliure). Com combinen totes aquestes especialitats acrobàtiques? Al so de l'scratching del conegut discjòquei DJ Dino i envoltats pel món visual de Hassan Hajjaj, un conegut artista i fotògraf a qui es coneix com l'Andy Warhol marroquí i que és autor d'un imaginari visual plenament pop i extensament acolorit. Ho veureu durant una funció que comença amb tons foscos i que acaba convertida en una festa de la llum i el color, una nova mostra de la vitalitat extrema del grup d'artistes, aquest cop sota la direcció de la també acròbata Maroussia Diaz Verbèke.


És l'aposta més nova del Groupe Acrobatique de Tanger, un col·lectiu nascut l'any 2003 gràcies a una dona, Sanae El Kamouni, que es va entestar a portar les acrobàcies, una de les grans mostres de la cultura popular marroquina, al llenguatge contemporani. Per aconseguir-ho, ha convidat a dirigir els espectacles de la companyia alguns dels directors més prestigiosos de l'escena europea actual, entre els quals el francès Aurélien Bory o els suïssos Zimmermann & de Perrot. Hem vist exemples de la seva feina al Grec 2008 (Taoub), al Grec 2010 (Chouf Ouchouf), al Grec 2013 (Azimut) i al Grec 2017 (Halka). Aquesta combinació de tradició i creació contemporània té ara continuïtat amb Maroussia Diaz Verbèke, una acròbata de corda, directora d'escena i especialista en circ que ha creat espectacles diversos, el darrer dels quals va néixer al Brasil i es titula Circus Remix. Ella es defineix a si mateixa com a ¿circògrafa", un neologisme que al·ludeix a una posada en escena pròpia de les arts del circ.


A més, l'espectacle serà una bona oportunitat per conèixer l'univers visual de Hassan Hajjaj, autor de les escenografies i els vestuaris que veurem a FIQ i que barreja el color més explosiu amb elements de la cultura tradicional, en una aliança entre pop i kitsch plena d'humor, que fa dialogar èpoques diverses i és capaç de convertir estampes tradicionals del Marroc en unes imatges tan potents que fan pensar en la més pop i moderna de les capitals occidentals.

FITXA TÈCNICA

Direcció d'escenaMaroussia Diaz Verbèke
PaisMarroc
Intèrprets:Groupe Acrobatique de Tanger: Mohamed Takel Samir La^aroussi Hamza Naceri Hammad Benjkiri Manon Rouillard Youssef El Machkouri Tarik Hassani Hassan Taher Bouchra El Kayouri Ayoub Maanni Zhor El Amine Demnati Ilyas Bouchtaoui Achraf El Kati Jemma Sneddon Jean-Mario Milanese DJ Dino

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dies 7 i 8 de juliol

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del Tresc

* ENTRADES A 8€ MOLT LIMITADES
** UN COP EXHAURIDES LES ENTRADES A 8€ LES PODRÀS ADQUIRIR AMB UN 20% DE DESCOMPTE

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX