3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Concert SISA: Malalts del Cel · Jaume Sisa - FESTIVAL GREC
Concert SISA: Malalts del Cel · Jaume Sisa - FESTIVAL GREC

Concert SISA: Malalts del Cel · Jaume Sisa - FESTIVAL GREC

  • Teatre Grec - Barcelona
30€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Convidats; Maria Arnal, Julio Bustamante, David Carabén, Joan Garriga, Guillem Gisbert, Queralt Lahoz, La Ludwig Band, Roger Mas, Quimi Portet, Tarta Relena, Marina Rossell, Maria Rodés, Tronco... entre d'altres per confirmar.

L''últim disc de Jaume Sisa, 'Malalts del cel', puja a l'escenari del Festival Grec per ser interpretat per grans amics del mestre galàctic.

Un any més la presentació de la programació del Festival Grec arriba amb sorpreses per a la comunitat TRESC: enguany tornarem a programar un espectacle a l'escenari del Teatre Grec.

'Malalts del cel · Sisa' és una celebració de l'univers musical de Jaume Sisa en què un seguit de músics, admiradors i deutors del mestre, reinterpretaran les cançons del seu últim disc, `Malalts del cel', fins ara mai presentat en directe. Jaume Sisa és un dels noms de l'escena musical de la Barcelona dels anys setanta que han esdevingut un referent on emmirallar-se. Va editar el seu primer senzill el 1968, `L'home dibuixat', i ha publicat àlbums mítics com `Qualsevol nit pot sortir el sol' (1975) o `Sisa & Melodrama' (1980). El 2016 Sisa publica `Malalts del cel' i hi aboca gairebé totes les cançons en què havia estat treballant durant els darrers anys. Sospita que serà el seu últim disc. El 2019, quan les sospites són ja evidents, Quimi Portet i Guillem Gisbert coincideixen en dur a escena aquest àlbum i retre així homenatge al cantautor. Ara, sis anys després, una banda de músics i intèrprets de diferents generacions i procedències tocaran `Malalts del cel' en nom de Jaume Sisa.

 

Una coproducció de Grec 2022 Festival de Barcelona i TRESC - Comunitat de Cultura. Amb la col·laboració de Fina Estampa i TBC Produccions.

 

 

FITXA TÈCNICA

AutoriaJaume Sisa
Direcció d'escenaIgnasi Duarte
Direcció musicalGregori Ferrer
Intèrprets:Maria Arnal Julio Bustamante David Carabén Joan Garriga Guillem Gisbert Queralt Lahoz La Ludwig Band Roger Mas Quimi Portet Tarta Relena Marina Rossell Maria Rodés Tronco... entre d'altres per confirmar.

 

Banda: Gregori Ferrer (piano i acordió) Aleix Puig (violí i serra) Carola Ortiz (clarinet i clarinet baix) Marta Roma (violoncel) Amaia Miranda (Guitarra) Oriol Martí (contrabaix) i Pinyu Martí (bateria).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ENTRADES

Reserva les teves entrades seguint l'enllaç

ADREÇA

Pg Santa Madrona 36
08038 - Barcelona

Teatre Grec
Pg Santa Madrona 36 , 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX