3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ballet de Barcelona
Ballet de Barcelona
Ballet de Barcelona
Ballet de Barcelona

Ballet de Barcelona

  • Teatre Condal - Barcelona
30€
24€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

24€ per totes les fucnions

*Promoció limitada a les 100 primeres entrades

***

El Ballet de Barcelona va ser fundat per Chase Johnsey (Florida) i Carlos Renedo (Barcelona), tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa, incloent-hi companyies com Les Ballets Trockadero, l'English National Ballet de Londres, o la Metropolitan Opera House de Nova York. Junt amb la directora associada Carolina Masjuan, és ja referent internacional amb artistes de més de 16 nacionalitats. És la companyia professional de dansa contemporània i clàssica del país, lliure d'expectatives corporals poc realistes, sense discriminació ètnica o de gènere, practicant tracte just, transparència i inclusivitat.

El Ballet de Barcelona torna al Teatre Condal per presentar un programa doble:

  • Basat en la música, coreografia i escenografia de Txaikovski i Petipa, el 2n Acte del Llac dels Cignes presenta un elenc amb igualtat de gènere que reflecteix els temps actuals.
  • Tongues és la nova creació de dansa contemporània inspirada en l'obra i la vida de Ludwig Wittgenstein, un dels principals filòsofs del segle XX. "Com de petit pot ser un pensament per omplir tota una vida?

Els cignes són un símbol de bellesa, amor, confiança i lleialtat. Aquestes qualitats no tenen cap referència al gènere, ja que el gènere d'aquestes aus sovint és molt difícil de distingir. Els cignes són adorats per les seves qualitats animals i el seu atractiu estètic. Aquesta producció no permet que les normes de gènere controlin l'elenc, sinó la qualitat dels artistes.

Tongues, `llengües' en català, és un joc constant de contrastos entre moviments extravagants i sensuals, claror i foscor, materialisme i espiritualitat. Els diversos personatges es van endinsant en relacions on sovint la frustració de no comprendre's i la por a ser rebutjat provoquen una recerca de llum i de portes obertes per a reinventar-se un mateix. I és que no es tracta de què diem sinó de la manera i del context en què ho diem.

El català David Rodriguez i l'australià Luke Prunty, amb una carrera internacional com a ballarins (Béjart Ballet Lausanne, Ballet de l'Opera del Tirol, Gauthier Dance Company, Metamorphosis Dance) arriben des de Suïssa per presentar una obra profundament humana sobre l'entesa i l'empatia, en relació rigorosa amb la musicalitat d'una selecció barroca i contemporània, a vegades hipnòtica, transcendint fronteres entre la dansa i la teatralitat, i amb una coreografia que demana una exigència física extrema als ballarins.

FITXA TÈCNICA

DireccióDirector artístic: Chase Johnsey / Director executiu: Carlos Renedo
Durada 1h. 25min.
Intèrprets:Victoria Aletta - Nàpols Itàlia / Anibal Caballero - San Juan Argentina / Clara del Cerro - Molina de Segura Múrcia / Estela Coll - Sant Esteve de Palautordera / Anna Ishii - Kanagawa Japó / Chase Johnsey - Florida Estats Units...

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Av. del Paral·lel, 91
08001 - Barcelona

Teatre Condal
Av. del Paral·lel, 91, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX