fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Christiane, un bio-musical científico

Christiane, un bio-musical científico

  • CANCEL·LAT
  • LA BADABADOC - Barcelona
15€
12€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

El pròxim 26 de març La Badabadoc  presenta Christiane, bio-musical científic. Belén Pasqualini, actriu, cantant i compositora, homenatja la seva àvia paterna la dra. Christiane Dosne Pasqualini per la seva labor investigadora sobre la leucèmia.

L'obra es basa en l'autobiografia, titulada Quise lo que hice, publicada per la investigadora l'any 2007. En ella, Christiane, francesa, però canadenca i argentina d'adopció, comunica la seva gran passió pel treball i la il·lusió, esperança, valor i energia que va imprimir a les seves tasques científiques. També ens compta com va saber transmetre amor i tendresa a la seva família.

Belén Pasqualini és l'autora del musical, però també és l'única actriu i l'única cantant. Ens relata les vides personal i professional de Christiane, com si d'una sola cosa es tractés.

Christiane, bio-musical científic, ha estat guardonat amb tres dels premis Hugo 2017: Millor Espectacle Musical Argentí, Millors Lletres de Musical Argentí i Millor Llibre de Musical Argentí i així mateix va ser nominada aquest mateix any per als premis A.C.E i María Guerrero.

Quant a la seva trajectòria artística, Belen Pasqualini ha pres part en innombrables espectacles de la més selecta cartellera teatral argentina, destacar Bajo el bosque de leche o Sweeney Todd pel qual va rebre premi A.C.E revelació femeninay com a cantant ha editat dos discos: Rulera y Mudar.

FITXA TÈCNICA

AutoriaBelén Pasqualini
Direcció musicalBelén Pasqualini
Durada55 min.
Idiomacastellà
Intèrprets:Belén Pasqualini

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

LA BADABADOC
Carrer de Quevedo, 36, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX