3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Poesia i +
Poesia i +
Poesia i +

Poesia i +

  • Fundació Palau - Caldes d'Estrac
35 €
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Aquest festival és una taca de tinta que es va estenent per diversos espais, coordenades i constel·lacions creatives. És un festival d'irradiació poètica que en cada edició es va obrint a més escenaris, a més àmbits creatius i sobretot a més públics, perquè estan convençuts de la força de la poesia i sobretot del paper singular que pot jugar en la societat com a eina, com a arma i com a espai d'evasió.

Enguany han decidit fer tres apostes clares: apostar pel talent jove que tenen més a prop, obrir el festival des de la poesia cap al treball vocal en diferents registres i acostar-se al patrimoni arquitectònic que tenen a tocar. Sense deixar d'atendre els clàssics i els mestres, han volgut donar espai als poetes més joves, com en el recital dels guanyadors del premi Francesc Garriga, una aposta per la joventut i el futur. I sumant valors a la paraula, s'han volgut fixar en l'àmbit de la música i l'experimentació vocals, amb artistes reconegudes com Mariona Sagarra i de joves com Tarta Relena. I finalment, per continuar reivindicant el Maresme -lliure, tropical i amb molts secrets, encara-, han incorporat dos nous espais: la casa Coll i Regàs a Mataró i l'església del Carme a Caldes d'Estrac. I finalment una novetat important: a la Nit de Poetes, tradicionalment dedicada només a autors en català, hem volgut incorporar una llengua germana, l'occità.

Estem segurs que a Palau i Fabre li agradaria seguir aquesta edició del Poesia i + des d'un racó per afirmar que la poesia és més viva i oberta que mai. En un moment de portes tancades, deixem-nos endur tots una mica per la paraula i per la veu i dibuixem nous horitzons des del Maresme!

Pots consultar el programa complet a http://poesiaimes.cat/programa.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Altres

ADREÇA

Carrer de la Riera, 54
08393 - Caldes d'Estrac

Fundació Palau
Carrer de la Riera, 54, 08393 Caldes d'Estrac

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX