3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Sons Solers 2019
Festival Sons Solers 2019
Festival Sons Solers 2019

Festival Sons Solers 2019

  • MAS SOLERS - Sant Pere de Ribes
35,00
30,00
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta dels que se celebren a Catalunya. Nascut a l'estiu de 2014, el festival de Finca Mas Solers ha apostat per una programació de qualitat basada en la música feta al país i per una essència pròpia que el converteixen en el que anomenem SLOW FESTIVAL. Els diferencia els escenaris que promocionen el territori i fomenten el respecte per la natura, música de qualitat feta a Catalunya i d'estils molt diversos, una gastronomia excel·lent i un segell propi que fa d'aquest festival una oferta musical molt especial.

Aquest any compta amb la presència de:

Joan Dausà

El que va començar ara fa set anys com un joc entre amics ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical català. I és que amb dos discs d'estudi, un àlbum en directe i cançons que ja han passat a formar part de la banda sonora del nostre país, Joan Dausà s'ha consolidat com un dels grans referents de la música nacional. El cantautor santfeliuenc arriba al Sons Solers pletòric i amb forces renovades després de viure un 2018 de somni. Guanyador de dos Premis Enderrock, Dausà afronta aquest 2019 amb la responsabilitat i la il·lusió de donar el millor de si mateix per seguir sumant públic a cada concert.

Joan Miquel Oliver

Ex compositor i guitarrista de l'aclamada banda mallorquina Antonia Font, dissolta l'any 2013, Joan Miquel Oliver ha triomfant també amb una carrera en solitari que l'ha consolidat com un dels noms de referència de l'eclosió del pop català. El músic balear arriba al Sons Solers per presentar ¿Elektra" (2018), el seu cinquè disc en solitari. Creador infatigable, l'aire surrealista, oníric i humorístic que caracteritza la seva música torna a estar present en aquest nou àlbum, un nou treball en el que Joan Miquel Oliver torna a retallar distàncies amb els oients, alliberat de qualsevol lligam i fent de l'originalitat i la raresa un emblema personal i una virtut creativa.

Pavvla

Considerada com una de les artistes emergents i amb més projecció de casa nostra, Pavvla s'ha convertit en la veu de tota una generació. Després de posicionar-se com una de les noves i més importants propostes indie de l'actualitat amb el seu disc de debut ¿Creatures" (2016), amb el qual va realitzar prop d'un centenar de concerts arreu del país i de l'estranger (EE.UU., Regne Unit, Alemanya, Suïssa...), ara arriba al Sons Solers per presentar ¿Secretly hoping you catch me looking" (2018). Amb un directe explosiu a la vegada que intimista, Pavvla tornarà a demostrar un cop més perquè la seva proposta ha estat aclamada tan per mitjans de comunicació del prestigi de la NPR americana o la BBC anglesa, així com pel públic català, estatal i internacional.

Delafé DJ

Oscar D'Aniello (Delafé) arriba al Sons Solers per fer ballar al públic fins a la matinada amb una sessió eclèctica plena de les influències musicals que han marcat la seva música: disco, electrònica, house, indie, soul i pop. Nascut a Barcelona, D'Aniello és un artista multidisciplinari amb més de 20 anys d'experiència en el món de la música. Exmembre fundador de Mishima i creador de l'estil ¿Hip-Pop" amb Facto Delafé y Las Flores Azules, amb qui va composar cançons tan exitoses com Mar el poder del mar, Enero en la playa o Espíruto Santo, actualment segueix amb la seva carrera com a cantant, junt amb Dani Acedo, com a Delafé. En definitiva, una gran aposta per viure un final de festa molt especial amb una selecció musical elegant i amb molt bon gust.

Intana

Després d'irrompre amb força en l'escena musical catalana amb un disc de debut lluent, íntim i amb tocs d'americana i folk -"Intana" (2017)- la banda catalana estarà present al Sons Solers després de deixar la seva empremta en festivals tan prestigiosos com el Primavera Sound, Vida Festival o Minipop, entre molts d'altres. Amb Núria Moliner al capdavant de la formació, que amb la seva veu encisadora canta de pèrdues i perdre's, de reptes i pors, d'estimar, de marxar i de tornar; Intana arriba al Sons Solers per presentar ¿A plan for us"(2019), el seu segon àlbum d'estudi en el qual continuen explorant un so acústic i proper al dels seus inicis però des d'una vessant més sòlida i càlida.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

FINCA MAS SOLERS, S/N
08810 - Sant Pere de Ribes

MAS SOLERS
FINCA MAS SOLERS, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX