3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Passions musicals de Viena, Johann Strauss Chamber Orchestra · Clàssics L'Escala-Empúries

Passions musicals de Viena, Johann Strauss Chamber Orchestra · Clàssics L'Escala-Empúries

  • Església de Sant Pere de l'Escala - Empúries
21€
50%
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

W. A. Mozart va ser un dels compositors més enginyosos i creatius de la música clàssica vienesa. El seu extens treball gaudeix de popularitat mundial i és un dels més importants en el repertori de la música clàssica. La penúltima Simfonia, en sol menor KV 550 és una de les obres més conegudes en la història de la música.

Fritz Kreisler, nascut a Viena, va ser un dels millors violinistes de la seva època. Les seves composicions van causar un escàndol. Kreisler va fngir que aquesta música era obra perduda de vells mestres, quan en realitat era ell el propi autor, a l'estil de la música barroca. La seva autoria va ser desemmascarada quan tenia 60 anys.

La música de Johann Strauss té un esperit jove i sempre festiu. Els seus valsos i polques són un exemple d'una genialitat semblant a la del jove Mozart. El Vals de l'Emperador i El Bell Danubi Blau són algunes de les peces més populars de la música clàssica a tot el món.

Els músics de l'Orquestra de Cambra Johann Strauss provenen de diferents orquestres simfòniques d'Europa, principalment de França, Espanya i Alemanya. Alguns dels músics treballen per exemple, en l'Orchestre de Paris, Orquestres de Sevilla i Barcelona, alguns també treballen al Divan Orquestra amb Daniel Barenboim. Han actuat a Alemanya, Polònia, Holanda, França, Espanya, Corea del sud i els Estats Units. Han treballat amb directors i solistes de renom internacional com ara D. Barenboim, M. Maisky, Shlomo Mintz, T. Bugaj, I. Fischer, H. Sohm, A. Gilbert, etc. Cada any també es porta a terme un programa de valsos i danses de la família Strauss, tocant les principals obres de Strauss.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Carrer de Santa Màxima, 31 - 17130 L'ESCALA
17130 - Empúries

Església de Sant Pere de l'Escala
Carrer de Santa Màxima, 31 - 17130 L'ESCALA, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX