3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Òpera al MEAM
Òpera al MEAM
Òpera al MEAM

Òpera al MEAM

  • 7 d'abril, 12 de maig i 30 de juny
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
30€
2X1
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Cicle de 3 òperes. Programació:

Elisir D'amore de Gaetano Donizetti: diumenge 7 d'abril
La naturalesa i l'art, la poesia i la prosa, la serietat i la broma, el record i el pressentiment, la vida i la mort es reuneixen i es confonen en el gènere romàntic. I quan es tracta d'un discurs còmic, s'afegeix a aquesta sèrie de binomis la confrontació entre "el masculí i el femení". L'elisir d'amore és una història d'amor que ens parla de la dificultat que tenim els homes i les dones per comunicar-nos. Però, sobretot, és una comèdia que realça en l'escenari tòpics mil·lenaris de tots dos sexes: l'aflicció i inseguretat juvenils de Nemorino, el pragmatisme i la frivolitat femenil d'Adina. El especial de l'obra de Donizetti és que al llarg del discurs aquests tòpics es dilueixen, es barregen i es transfereixen entre els personatges gràcies a la força transformadora de l'amor i no d'un engany o qualsevol altre fet fortuït. Per descomptat, la presència recurrent del vi fa la seva part, animant la monotonia de la vida. No obstant això, com en tota comèdia romàntica que es preï, el veritable elixir que posa les coses al seu lloc són la gelosia, la cara més egoista de la passió amorosa.
Un tema tan universal com aquest i la qualitat giocosa del llibret fan que el motiu del filtre d'amor pugui separar fàcilment de la localització espai-temporal original.
Tres personatges compten amb senzillesa i humor la història del màgic Elisir, acompanyats al piano.
Una òpera per a la tota la família.

La Traviata: diumenge 12 de maig:
L'essència de l'Òpera Verdiana en un acte únic. Violetta descobrirà l'amor i la passió en els braços d'un jove de bona família, Alfredo Germont. Les diferències socials entre els dos acabessin amb el seu amor, juntament amb la mortal malaltia de Violetta. Una òpera humana, una tragèdia moderna.

La Bohème de Giacomo Puccini: diumenge 30 de juny:
Una de les obres més belles i convincents de Puccini, amb un equilibri molt aconseguit en tots els seus aspectes. Un llibret excel·lent que barreja comèdia i drama, passant per la perfecta definició musical dels personatges i les seves diferents relacions i emocions, fins arribar a una de les millors escenes de mort de la història de l'òpera. L'emoció del primer petó, la desil·lusió d'una trobada perdut, l'ardor de la gelosia, l'esperança, la nostàlgia i la pèrdua: tot això és la Bohème.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Museus i galeries    Altres

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades
Imprescindible adquirir 2 entrades ja que és una promoció 2x1

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX