3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Escapada a Tirol i Salzburg

Escapada a Tirol i Salzburg

  • Sortides: 7 de Juliol, 4 d'Agost i 11 d'Agost.
  • Promoviatges - Barcelona
1225€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Tirol és molt bonic. Llacs de muntanya, cims que s'apropen als 4000 metres d'alçada i poblets de conte amb casetes de fusta. Viu la natura en llocs com Krimml, Achensee o Glossglokner i gaudeix de ciutats elegants com Innsbruck i Salzburg. Acompanya'ns a descobrir-lo!

Programa del viatge:

Primer dia. Punts d'origen - Barcelona - Munic - Jenbach
Recollida amb l'autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Lufthansa de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 07.00 hores per sortir en el vol directe de les 09.15 hores. Arribada a les 11.15 hores. Dinar. A la tarda coneixerem el famós palau de Nyphenburg, un imponent edifici d'estil barroc. Al seu interior encara es conserva el mobiliari de l'època, destacant bonics frescos, una col·lecció de retrats i el famós saló d'estil Rococó. El palau també presenta uns magnífics jardins d'estil anglès amb una extensió de 800.000 metres quadrats . Finalitzada la visita, continuarem el nostre viatge fins a la vall de Zillertal, al cor del Tirol. Arribada a l'Hotel Jenbacherhof 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Segon dia. Jenbach - Cascades de Krimml - Kitzbühel - Jenbach
Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem cap a les cascades de Krimml, que figuren entre les més boniques dels Alps. Necessitarem calçat còmode. Després d'una curta caminada entre boscos i paisatges meravellosos, podrem veure aquestes cascades, que en tres salts d'aigua aconsegueixen baixar 380 metres d'alçada, amb 10.000 litres per segon, les més cabaloses de tot Europa. Dinar. De tornada, realitzarem una visita guiada a Kitzbühel, ciutat famosa per ser el lloc de trobada de la jet set a l'hivern. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Tercer dia. Jenbach - Salzburg - Jenbach
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Salzburg, ciutat natal de Mozart. A través d'una visita guiada descobrirem aquesta joia arquitectònica plena d'edificis de l'edat mitjana, del romànic, Renaixement, Barroc i cases nobles, classicistes de la monarquia. Passejarem pels carrerons del nucli antic per conèixer la catedral, la plaça de Mozart i la plaça del Mercat fins a arribar al Getreidegasse, famós carrer comercial amb rètols de ferro forjat. Destaquem també el parc del Palau de Mirabell, situat a la vora del riu Salzach i des d'on gaudirem d'una magnífica panoràmica de la ciutat i de la Fortalesa de Salzburg. Dinar. A la tarda gaudirem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Quart dia. Jenbach - Castell de Tratzberg - Tren de vapor Achensee - Pertisau - Achenkirch - Jenbach
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem fins al Castell de Tratzberg, un dels castells més bells d'Europa. Pujarem a l'original trenet Tratzberg-Express, que ens portarà còmodament fins a les portes del castell. Realitzarem la visita guiada, que impressionarà les persones més interessades en l'art i la cultura. Finalitzada la visita, ens traslladarem a Jenbach, on començarem un insòlit recorregut amb un dels trens cremallera a vapor més antics del món encara en funcionament, el ferrocarril Achensee. Aquest recorregut ens portarà a través dels Alps tirolesos fins a arribar a Seespitz, a la costa sud del llac Achensee. Arribada i trasllat a Pertisau, un petit poble al cor d'una reserva ecològica a la regió de muntanya del Karwendel. Dinar. A la tarda ens embarcarem en un vaixell per fer la travessia fins al nord del llac Achensee, on gaudirem de la bellesa del llac de muntanya més gran del Tirol i les brillants aigües de color verd maragda. Arribada a Achenkirch i retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Cinquè dia. Jenbach - Großglockner - Zell am Zee - Jenbach
Esmorzar a l'hotel. Avui ens dirigirem cap la carretera alpina més famosa i espectacular d'Àustria, la Carretera dels Somnis dels Alps, que uneix els Estats de Carintia i Salzburg i que ens portarà a través de diferents zones climàtiques i paisatges, prats i boscos, fins a la muntanya més alta del país, el Großglockner. Aquesta ruta travessa el Parc Nacional Hohe Tauern, que protegeix un dels més bells emplaçaments dels Alps orientals i a un gran nombre d'espècies vegetals i animals. Finalment, podrem gaudir de la grandiositat de la glacera Pasterze. També disposarem de temps lliure per descobrir l'immillorable entorn. Dinar. De retorn a l'hotel, farem una breu parada a la localitat de Zell am Zee. Sopar i allotjament a l'hotel.

Sisè dia. Jenbach - Wattens - Innsbruck - Jenbach
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens dirigirem a Wattens, on realitzarem la visita dels Mons de Cristall d'Swarovski, el laberint lluent que ha encisat fins avui dia més de deu milions de visitants de tot el món. Continuarem el nostre recorregut cap al famós turó de Bergisel, a Innsbruck, on visitarem el Tirol Panorama Museu. Aquí trobarem la pintura panoràmica gegant Riesenrundgemälde, amb una representació impressionant de les Lluites tiroleses per la llibertat en un llenç de 1.000 m2. Trasllat a Innsbruck, una de les ciutats més belles d'Àustria situada entre muntanyes. Dinar. A la tarda realitzarem la visita guiada d'aquesta ciutat, capital intel·lectual i administrativa del Tirol. Recorrerem el nucli antic i l'Arc del triomf. També destaquem l'església de la Cort, amb quaranta estàtues d'avantpassats i membres de la família de l'emperador Maximilià I. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Setè dia. Jenbach - Munic - Barcelona - Punts d'origen
Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Munic, on realitzarem una visita guiada de la capital bavaresa i ciutat olímpica. En destaquem els jardins, belles fonts, escultures, el Marienplatz amb el nou i vell ajuntament i el famós Carillon. Dinar. Trasllat fins a l'aeroport de Munic per sortir en el vol directe a Barcelona a les 19.05 hores. Arribada a l'aeroport de Barcelona, T1, a les 21.05 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb l'autocar cap als punts d'origen.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
* Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufhtansa. Barcelona-Munich-Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
* Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).
* Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats
* Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
* Visites definides a l'itinerari com a incloses.
* Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
* Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Serveis no inclosos:

* Taxes aèries de 135€
* Propines serveis locals.
* Extres de caràcter personal.
* Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.

Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX