3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatja aquest estiu a les Açores

Viatja aquest estiu a les Açores

  • Sortides el 04/06 i el 16/07
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
2790€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Barcelona - Sao Miguel

Presentació a l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol de la companyia SATA S4507 a les 14.30 hores. Arribada a Sao Miguel a les 16.10 hores hora local. Trasllat a l'Hotel Royal Garden 4* o similar. Farem un breu passeig per tenir un primer contacte amb Ponta Delgada acompanyats de la nostra guia. Sopar i allotjament a l'hotel. Nota: la sortida del 16 de juliol té previst l'Hotel Vila Gale 4*superior o similar.

Dia 2
Sao Miguel: albirament de balenes i visita a Ponta Delgada

acompanyats d'un equip d'experts sortirem per gaudir de l'albirament de balenes. Dinar. Visita panoràmica a peu a Ponta Delgada, capital de l'illa, per descobrir els racons més interessants d'aquesta petita població, destaquen les Portes de la Ciutat, l'església de San Sebastià, l'Ajuntament o el Teatre Micaelense. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. Observacions: l'activitat d'albirament de balenes depèn al 100% de la climatologia pot cancel·larse o posposar-se si les condicions no son favorables. Es realitza amb animals dins el seu hàbitat natural i la possibilitat d'albirar-los depèn del seu comportament. Cal portar roba còmoda, calçat amb sola de goma i jaqueta impermeable (poden haver esquitxades d'aigua).

Dia 3
Sao Miguel: Visita a Sete Cidades

Esmorzar a l'hotel. Sortirem per carretera de muntanya cap a les llacunes bessones. Farem una primera parada al mirador Vista do Rei on hi ha una panoràmica espectacular. Baixarem cap a la caldera de Sete Cidades on es troben, separades per un estret camí, la llacuna verda de cristallines aigües verdoses i la llacuna blava de sorprenents aigües turqueses. Tindrem la possibilitat de fer una passejada per la riba. Dinar. A la tarda, farem una interessant visita a l'"oficina" Das Capelas un espai museogràfic privat que pretén preservar la memòria històrica de l'illa recollint antics oficis i estris diversos. Seguidament ens dirigirem a una plantació de pinyes, una de les fonts d'ingressos de l'illa. Aprendrems sobre el seu cultiu i comercialització. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4
Sao Miguel - Terceira

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per agafar el vol a Terceira de les 13.35 hores, arribada prevista a les 14.15 hores. Dinar. Inici de la visita a la illa de Terceira, començant per Angra do Heroismo, la capital Patrimoni de la Humanitat. Visitarem la ciutat que conserva en els seus carrers, esglésies i palaus l'arquitectura tradicional del s.XVI. Veurem entre altres els exteriors de la Sé Catedrla, el Palau dels Capitans Generals, el jardí del Duc de Terceira, la Prça Velha i la Camara Municipal (ajuntament). A l'hora convinguda, anirem cap a l'Hotel Zenite Boutique 4* o similar.
Sopar i allotjament.

Dia 5
Terceira: Monte Brasil i Algar do Carvao - Faial

Esmorzar a l'hotel. Sortirem cap el "Monte Brasil" vorejant el sud passant per petits pobles com Baia de Salga o Sao Sebastiao. Continuarem la nostra ruta fent parada a l'espectacular mirador de ¿Serra do Cume" on gaudirem de l'espectacular panoràmica. Arribarem a ¿Algar do Carvao", una espectacular xemeneia volcànica de 90 metres de profunditat que va passar a càmera magmàtica que ens ofereix la possibilitat de visitar un volcà per dins. Dinar. Trasllat a l'aeroport per agafar el vol a Faial de les 17.30 hores. Arribada prevista a les 18.05 hores. Trasllat a l'Hotel Horta 4* o similar.
Sopar i allotjament.

Dia 6
Faial - Pico - Faial
Esmorzar a l'hotel. Trasllat al port on agafem el vaixell que amb una breu travessia de 30 minuts ens portarà a Magdalena a l'illa de Pico i on es troba la muntanya més alta de Portugal. Començarem el nostre recorregut visitant Cachorro on trobem unes singulars formacions volcàniques en forma d'arc sobre l'oceà, seguidament travessarem els extensos camps de lava on veurem el singular sistema de vinyes i figueres que conformen un paisatge que és Patrimoni UNESCO. El nostre recorregut continuarà cap a Lajes on coneixerem el museu dedicat a la caça de la balena. Dinar. A la tarda recorrerem la costa Sud de Pico. Arribada a Magdalena i a l'hora convinguda, sortida en vaixell cap a Faial. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 7
Faial
Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a la visita a l'illa. Començarem per Capelinhos, situat en una península a l'extrem de l'illa on podrem veure les restes de la darrera erupció volcànica de les Açores al 1957, amb un paisatge espectacular.. Visitarem l'interessant centre d'Interpretació volcànica que es troba dins de l'antic far. Dinar. Seguirem cap al cràter de Caldeira de 1450 m de diàmetre i uns 400 metres de profunditat i que ens ofereix unes panoràmiques espectaculars. La nostra ruta continuarà cap a Horta, el port esportiu més important de les Açores i on els navegants acostumen a pintar als seus molls per tenir bon viatge. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 8
Faial - Sao Miguel (Lagoa do Fogo)

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per agafar el vol a Sao Miguel de les 12.15 hores. Arribada prevista a les 13.10 hores. Dinar. A la tarda, visitarem Lagoa de Fogo, anirem pujant per la carretera de la muntanya, pararem un mirador per gaudir de l'impressionant paisatge que forma aquesta zona protegida i seguirem fins arribar al cim que està a 947 metres d'alçada. Baixarem fins la costa nord i pararem a Ribeira Grande. Passejarem pels seus estrets carrers plens d'exemples d'arquitectura urbana dels segles XVII i XVIII. Arribada a l' Hotel Royal Garden 4* o similar. Sopar i allotjament.

Dia 9
Sao Miguel (Vall de Furnas i Plantacions de te)

Esmorzar a l'hotel. Sortirem cap a la Vall de Furnas, on trobem cavitats de les que brollen aigües termals i fangs sulfurosos. En aquesta zona s'aprofita el calor geotèrmic per cuinar el tradicional ¿cozido" soterrant les olles a la terra. Dinar (¿cozido"). Després de dinar visitarem l'espectacular jardí botànic Terra Nostra el més bonic i interessant de l'illa. Seguidament travessarem cap a la costa nord fent parada a les plantacions de te situades a la vora del mar. Farem parada a Ribeira Grande abans de tornar a Ponta Delgada. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 10
Sao Miguel - Barcelona

A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en el vol S4505 de les 08.10 hores en direcció a Barcelona, arribada prevista a les 13.25 hores. Fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortides el 04/06 i el 16/07

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis Inclosos:
Bitllets d'avió en classe turista de la companyia SATA, amb vol directe.
Vols interns de la companyia SATA.
Pensió completa durant tot el viatge.
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides com a incloses (en alguna d'elles el guia local pot ser de parla anglesa amb traducció per l'acompanyant de Promoviatges).
Acompanyant de Promoviatges. Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

No inclosos:
Esmorzar de l'ultim dia.
Begudes en els àpats.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Taxes aèries 145€
Qualsevol altre servei no mencionat

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dt.
16
jul.
Viatja aquest estiu a les Açores
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Viatja aquest estiu a les Açores
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX