3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Fairfly

Fairfly

  • Convent de les Arts - Alcover
12€
50%
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després d'El Profeta (El Cicló 2016) i Sobre el fenomen de les feines de merda (El Cicló 2015), Fairfly és la tercera participació de La Calòrica dintre del Cicle de Companyies Independents en Residència del Teatre Tantarantana EL CICLÓ. Un espectacle sobre la bombolla de l'emprenedoria i sobre la distància entre allò que ens proposem i allò que acabem fent cada vegada que comencem un projecte col·lectiu.

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERE. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixéssim estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

En un intent desesperat de maquillar les xifres de l'atur i acabar definitivament amb la consciència de classe, Govern i Mercat s'han unit per intentar demostrar que si la nostra vida professional és precària, infeliç i insatisfactòria és només per culpa de la nostra falta de "cultura emprenedora". Per això, mentre es liberalitzen els acomiadaments i es retallen els drets laborals, proliferen les campanyes d'ajut a les start-ups i els eslògans motivacionals com: "Surt a complir el teu somni" o "Sigues el teu propi cap". Tot i que ¿ després de quasi deu anys de crisi, tots som conscient d'aquesta mena de trampes, no podem evitar pensar:"i si el nostre somni es complís? I si la nostra fos realment la idea que pot canviar el món?".

Reserva les teves entrades a través del TR3SC i paga a taquilla a meitat de preu.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Carr. de Mont-ral, Km1
43460 - Alcover

Convent de les Arts
Carr. de Mont-ral, Km1, 43460 Alcover

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX