3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatge al Perigord negre i Rocamadour

Viatge al Perigord negre i Rocamadour

  • De l'11 al 15 d'octubre
  • Promoviatges - Barcelona
exclusiu
715€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa del viatge:

11 d'octubre. Divendres.
Punts d'origen - Toulouse - Vitrac

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a Toulouse. Dinar. Passejada pel centre històric de la ¿ciutat rosa" de carrers estrets, edificis de maons, patis interiors i torres medievals. Continuació cap a Vitrac. Arribada a l'hotel Plaisance 3* o similar. Sopar i allotjament.

12 d'octubre. Dissabte..
Vitrac: Sarlat La Caneda, Castell de Beynac, Jardins de Marqueyssac

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Sarlat, una de les ciutats més boniques de França. Passejarem pels carrers del centre històric medieval i tindrem ocasió de visitar el seu mercat. Dinar. A la tarda visitarem el Castell Medieval de Beynac, objecte de disputes entre francesos i anglesos durant la guerra dels cent anys. Al seu interior podrem admirar l'ornamentació gòtica que es troba a l'oratori i gaudir d'unes vistes increïbles. En acabar, anirem als jardins de Marqueyssac, mirador sobre la vall de Dordonya que ofereix la vista més bonica del Perigord. Són uns jardins romàntics i pintorescos, d'interès artístic, amb més de 6 quilòmetres de passejos envoltats de més de 150.000 arbres i arbustos, balcons, cursos d'aigua, cabanes de pedra seca i una capella gòtica. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

13 d'octubre. Diumenge.
Vitrac: Coves de Padirac i Rocamadour

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a les Coves de Padirac, les més importants de França, on després de baixar a 103 metres de profunditat, ens embarcarem per gaudir d'una passejada pel riu subterrani al llarg de les seves galeries majestuoses. Per aquestes coves és recomanable portar roba d'abrigar, ja que la temperatura sol ser de 13 graus. Acabada la visita, anirem cap a Rocamadour, el poble que està incrustat a la roca de forma impressionant. Dinar. A la tarda, visitarem aquesta ciutat medieval. Seguirem el nostre recorregut amb la visita d'una granja de cria d'ànecs on podrem degustar els productes típics de la zona. A l'hora convinguda, retorn a Vitrac. Sopar i allotjament a l'hotel.

14 d'octubre. Dilluns.
Vitrac: Rouffignac, - "
La Roque Saint-Christophe" i "La Roque Gageac"
Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem la cova prehistòrica de Rouffignac, famosa per una característica que la fa destacar entre els altres santuaris decorats del paleolític superior: a les seves parets i sostres abunden les representacions gravades o dibuixades de mamuts. Són tan nombroses que va ser batejada com ¿la cova dels cent mamuts". Continuarem la nostra ruta cap a "La Roque Saint-Christophe", un veritable mur de pedra calcària i vuitanta metres d'alt, ple de cavitats naturals que van ser ocupades per l'home de la Prehistòria i després es van modificar fins a convertir-se en una fortalesa i una ciutat a l'edat mitjana. Dinar. Seguirem cap a ¿La Roque Gageac", situat al peu d'un penya-segat a la riba del riu Dordonya, un poblet de bellesa singular on farem un passeig en una barcassa típica. Finalitzat, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

15 d'octubre. Dimarts..
Vitrac - Carcassone  - Punts d`origen
Esmorzar. Sortida a primera hora del matí cap a Carcassone, situada a la riba dreta de l`Aude, on podrem fer una passejada pel seu centre medieval. Dinar. A l'hora convinguda, retorn als nostres punts d'origen.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
* Autocar de llarg recorregut.
* Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida).
* Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
* Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
* Visites definides a l'itinerari com a incloses.
* Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
* Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
* Esmorzar en ruta del primer dia.
* Propines.
* Extres de caràcter personal.
* Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX