3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Concert infantil 'Un sac d'endevinalles'

Concert infantil 'Un sac d'endevinalles'

  • Museu de la Xocolata - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El llibre Un sac d'Endevinalles és un recull d'endevinalles infantils relacionades amb diferents temes musicades per la Rosabel Bofarull i il·lustrades per la Berta Artigal. El llibre, pensat per a infants de 4 a 8 anys, permet gaudir a través de la música, l'art i el joc que ofereix cada endevinalla, i en fa partícip l'infant proposant-li de cantar, dibuixar, pintar i ballar.

Durant la presentació, els infants interactuaran amb l'autora i una cantant per tal de resoldre algunes de les endevinalles d'una forma divertida i amena, tot participant d'una actuació musical en directe.

Rosabel Bofarull (Valls, 1966) Doble llicenciada en música i en literatura, treballa des de fa vint anys a l'EMM Robert Gerhard de Valls. L'interès per aportar nous materials als seus alumnes l'ha portat a compondre vuit cantates (per a cor i orquestra infantils, piano i narrador) a partir de contes existents: El petit avet, El peix irisat, Els colors de l'Àfrica, L'arbre vell, L'ovelleta que va venir a sopar, En Calvin no sap volar, En Pere i el bosc i La Mariona i la Menjanits (pendent d'estrenar l'abril de 2019) i que habitualment es poden escoltar per tot el país. Així mateix, ha compost sis Xilofonades Poètiques, a partir de poemes de Joana Raspall, Montse Ginesta, Tomàs Lluc, Lola Casas, M.Mercè Marçal i Salvador Comelles (a punt d'estrenar el febrer de 2019). Es va llicenciar en filologia catalana amb l'estudi sobre el Don Giovanni de Mozart, ¿Les dones d'un seductor", en una mirada comparatista entre música i literatura des d'una visió femenina. Viu a Valls i l'emociona la música de Bach, el tacte de l'escorça dels arbres i la poesia de Vinyoli.

Berta Artigal (Valls, 1990) Ha estudiat a l'escola Llotja i a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, amb postgrau d'il·lustració creativa. Ha estat seleccionada en diferents concursos d'il·lustració i les seves obres es poden trobar en diferents formats: dibuixos, joies, aparadors, etiquetes de vi o roba. Té il·lustrats diferents llibres: L'amic (2015), Lola y su cotorra (2015) i Endevinalles musicals (2016). Darrerament ha pintat murals de les parets en un hostel de Berlín, cosa que li ha permès donar-se a conèixer internacionalment. Ha participat al Big Draw de Barcelona i Tarragona. Viu a Valls i li encanten els unicorns, escoltar música mentre dibuixa i els mercats de segona mà.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona

Museu de la Xocolata
Carrer Comerç, 36, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX