3/5
Sense recomanacions Interessa a  
18è #VisàVisTR3SC amb Marta Pérez i Àgata Roca (T de Teatre) i el celler Scala Dei

18è #VisàVisTR3SC amb Marta Pérez i Àgata Roca (T de Teatre) i el celler Scala Dei

  • HOTEL NEGRESCO PRINCESS BARCELONA - Barcelona
Exclusiu
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una aventura original i singular comença el maig de 1991 quan cinc joves actrius acabades de graduar-se a l'Institut del Teatre de Barcelona opten per no consumir-se al costat del telèfon esperant la trucada d'un director que les sol·licitin i prenen la iniciativa de volar pel seu compte.

Pere Sagristà, un company de les cinc protagonistes, els proposa llegir Petits contes misògins de Patricia Highsmith, publicat per primera vegada el 1977. Fascinades per la hilaritat i la ironia d'aquests relats, decideixen posar-se a treballar amb el material de l'autora nord-americana. I creen la companyia per presentar en societat el que serà el seu primer espectacle, batejant-la amb el nom T de Teatre, per la debilitat que tenen totes elles al te. Obtenen una excel·lent acollida de crítica i públic i reben el Premi de la Crítica de Barcelona a la Revelació Teatral de la Temporada.

La segona peripècia teatral té nom masculí: Homes!, dirigida per Sergi Belbel, arriba el 1994 al Mercat de les Flors. L'èxit de públic manté l'espectacle sis mesos en cartell i posteriorment engega una gira per Catalunya i per diverses ciutats espanyoles.

Al llarg de la seva trajectòria, T de Teatre ha creat onze espectacles, ha representat més de 2.700 funcions i ha convocat l'assistència d'un milió d'espectadors.

El 2017, la companyia vaa celebrar els seus 25 anys dalt dels escenaris amb l'obra E.V.A, una comèdia dramàtica dirigida per Julio Manrique i que ens convidava a reflexionar sobre el dolor. Aquesta tardor, l'obra tornarà a l'escenari del Teatre Romea de Barcelona.

En el terreny televisiu, les T de Teatre són reconegudes per la seva exitosa sèrie Jet Lag, que Televisió de Catalunya va estrenar l'any 2000 i aquest estiu hem pogut reviure al Canal 33. Juntament amb el director de cinema Cesc Gay, la companyia va aconseguir crear una comèdia de situació que reflecteix la vida quotidiana de cinc amigues i els reptes que comporta la vida moderna, amb gran dosis d'humor i sensibilitat.

Un Vis à Vis en el qual conversarem amb dues de les protagonistes de T de Teatre, l'Àgata Roca i la Marta Pérez. Parlarem sobre la seva trajectòria, sobre cultura i molt més, juntament amb 3 vins del celler SCALA DEI i embotits de la Cooperativa Plana de Vic.

Col·labora: MEAM i Cooperativa Plana de Vic

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer de Roger de Llúria, 16-18
08010 - Barcelona

HOTEL NEGRESCO PRINCESS BARCELONA
Carrer de Roger de Llúria, 16-18, 08010 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX