3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Orquestra de Cadaqués amb Mayte Martín: "30 Aniversari" · Festival de Música de Cadaqués
Orquestra de Cadaqués amb Mayte Martín: "30 Aniversari" · Festival de Música de Cadaqués

Orquestra de Cadaqués amb Mayte Martín: "30 Aniversari" · Festival de Música de Cadaqués

  • Sa Conca - Cadaqués
45€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

MAYTE MARTÍN I L'ORQUESTRA DE CADAQUÉS
30è Aniversari de l'Orquestra

L'Orquestra de Cadaqués és un cas singular entre les orquestres europees. Va sorgir l'any 1988, al Festival de Cadaqués, de la voluntat d'un grup de joves músics, amb l'objectiu de preservar en l'àmbit de la música simfònica un espai de plena il·lusió, de compromís i de passió per la música.

Malgrat el temps transcorregut, l'orquestra continua fidel a aquests principis: conservem intacta la passió pel que fem, gaudim amb cada projecte i ens comprometem al màxim amb la qualitat més alta en cada producció.

L'Orquestra de Cadaqués sempre ha apostat pels grans artistes de la Música Clàssica, i la Mayte Martín n'és sens dubte una d'ells, tant de la música clàssica com d'altres molts gèneres. Ens agrada d'ella la seva honestedat com a artista, la seva gran passió per la veu i les seves investigacions al voltant de l'expressió el text declamant o cantat permet oferir.

Hem interpretat El Amor Brujo moltes vegades amb moltes artistes diferents, amb la Mayte Martín al 1996! La Mayte aporta aquella autenticitat del drama sentit molt profundament que sempre arriba a connectar amb el públic. Fem 30 anys, i ho celebrem a l'escenari amb una artista única de casa nostra que canta amb una veu transversal que ve directa de l'ànima.

"Cada país hauria de tenir una orquestra viva i apassionada com la de Cadaqués. El fet de ser una formació d'origen mediterrani i tenir un clar sentit cosmopolita la converteixen en una orquestra única."
Sir Neville Marriner, Director honorífic de l'Orquestra de Cadaqués (1992-2016)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Flamenc

ADREÇA

A. Verge del Carme
17488 - Cadaqués

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

20% de descompte aplicable a la ZONA D.

* Els assistents als concerts de Sa Conca poden gaudir del serveri de bar des de les 20h. i fins a l'hora d'inici del concert. Les tapes, a escollir i a un preu popular, aniran a càrrec d'Adri Pichot.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX