Gastro Week by Abadal
- Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
10 restaurants de Barcelona i rodalies oferiran 10 menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal!
Les nits del 28 de juny a l'1 de juliol el Celler Abadal posa en marxa la primera GASTRO WEEK by Abadal a la ciutat de Barcelona, Badalona i el Prat de Llobregat. Una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra, per la qual 10 restaurants oferiran 10 menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats cadascun amb vins Abadal. Una oferta gastronòmica local diversa i enriquidora, amb la voluntat d'experimentar la fusió perfecta entre vi i gastronomia.
RESTAURANTS PARTICIPANTS:
CA L'ARQUÉ (Badalona)
> Amanida de maduixots i formatge fresc
Copa d'Abadal Rosat
> Ceviche de corvall
Copa d'Abadal Picapoll
> Bacallà gratinat amb all i oli d'alls tendres
Copa d'Abadal Crianza
> Medallons de filet de bou amb salsa de ceps
Copa d' Abadal 3.9 Vi de Finca
> Coca de Llavaneres
> Aigües + Cafè
ELS PESCADORS (Barcelona)
> "Salmorejo" Cordovès amb ou dur, ecològic, i pernil 100% ibéric de gla
Musclos del Delta de l'Ebre a l'estil Pescadors
Abadal Picapoll
> Arròs cremós amb gamba vermella i formatge fumat
Cassoleta de lluerna a l'all cremat o lluç de Cudillero al forn segons mercat
Abadal Nuat
> Tira de costella de porc Ral a la brasa amb verdures ecològiques
Abadal Mandó
> Núvol de llimona amb un toc de llima, rusc de xocolata Varlhona i mel de romaní
> Pa i aigua
L'ARROSSERIA XÀTIVA LES CORTS (Barcelona)
> PRIMERS (Un plat a escollir):
> Amanida de tomàquet kumato pelat amb encenalls de moixama i picada d'all negre.
> Musclos i cloïsses marinera
> Anelles de calamar en fregit malagueny amb farina de cigrons i romesco.
> SEGONS (Un plat a escollir):
> Peix del dia en suquet amb escamarlans i musclos
> Entrecotte de vedella "Eco" amb bolets de temporada i cremós de patata
> Arròs melós de cua de toro
> POSTRES (Un plat a escollir):
> Pastís "Xàtiva" de xocolata i compota casolana de maduixes
> Crema catalana recepta tradicional
> BEGUDES: Abadal Picapoll o Abadal Franc + Aigua + Cafè
MARISCO CÒRSEGA (Barcelona)
> Esqueixada de bacallà
> Ous trencat amb llenqueta
> Gambes a l'allet
> Arròs caldós de llamàntol
> Pastis de formatge casolà
> BEGUDES: Abadal Picapoll + Aigua
NOW NOT ONLY WINE (Barcelona)
> Tàrtar de tomàquet i alvocat
Abadal Picapoll
> Garrí a baixa temperatura i puré de moniato
Abadal 5 Merlot
> Trufes de xocolata
Abadal Franc
ON SUSHI (Barcelona)
> PRIMERS (Un plat a escollir):
> Maguro-shake tartar (tàrtar de tonyina i salmó)
> Ebi no tempura (tempura de llagostins)
> Yakiniku y yakitori (broquetes de vedella amb espàrrecs de marge i broquetes de pollastre amb ceba)
> SEGONS (Un plat a escollir):
> Combinat sushi i maki (4 peces de sushi y 4 peces de califòrnia miso maki)
> Tempura-unagi uramaki (rotllo de tempura de llagostins amb làmines d'anguila i salsa)
> Hot maki (rotllo de salmó tempuritzat cobert de tàrtar de salmó, ous de peix volador amb un toc dolç i picant)
> POSTRES (Un plat a escollir):
> Delícies de xocolata negra
> Mochi (maduixa, te, trufa, xocolata blanca o llet merengada)
> Gelat (te verd, mongetes vermelles, iogurt búlgar amb groselles, taro, etc.)
> BEGUDA: 1 ampolla d'Abadal Picapoll + Cafè, te o infusió
ONA NUIT (El Prat de Llobregat)
[Menú maridatge Km. 0]
> Aperitiu del xef
> Albergínia Parc Agrari amb mel de flors
Bonítol de llotja Vilanova curat amb Kimchi de cogombre de la nostra horta
Abadal Picapoll
> Arròs eco del Delta de l'Ebre amb Pota blava
Melós de xai, alberginia fumada i miso cruixent
Abadal 3.9 Vi de Finca
> Cirera del Baix & Xoco
> Aigua
SASHA BAR (Barcelona)
> Còctel-aperitiu cortesia del barman
> PLATETS:
> Ostra de Normandia amb suc de yuzu natural i perles de mango
Queixalada de steak tartar amb foie caramel·litzat
Abadal Picapoll
> Ventresca de tonyina toro
Balfegó amb vinagreta bearnesa
Tiradito de salmó amb llet de tigre de maracujà
Carpaccio de gamba vermella amb reducció de soja
Daus de tonyina temperats amb bacó i salsa thai
Abadal 3.9
> Ravioli de pasta wonton farcit de cua de vedella amb consomé en el seu propi suc
Secret ibèric cuinat al buit a baixa temperatura
> POSTRES
RACÓ D'EN CESC (Barcelona)
> Bacallà farcit de ricotta, espinacs amb oli de combava
> Ou a baixa temperatura amb cansalada, crema de patata, ruca i oli de tòfona
> Peix d'escata amb suc de galeres, verduretes, olivada i arròs verd
> Escuma de crema catalana i gelat de caramel
> BEGUDA: Abadal Picapoll
TERRA CA LA NURI (Barcelona)
> APERITIU:
> Albergínia fregida amb mel de canya i ratlladura de llima
> ENTRANT:
> "Ajoblanco" amb préssec en textures i marialluïsa
Abadal Blanc
> PLAT PRINCIPAL:
> Arròs melós de secret ibèric amb botifarra y espàrrecs
Abadal Franc
> POSTRES:
> Coca de crema amb gelat de vainilla
Moscatell El Prior
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Consulteu programació
08001 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Un cop feta la reserva, caldrà trucar al restaurant per concretar hora.
Ca l'Arqué (Badalona) - C/ d'Arnús, 87-89 | 93 464 12 22
Els Pescadors (Barcelona) - Plaça de Prim, 1 | 932 252 018
L'Arrosseria Xàtiva Les Corts (Barcelona) - C/ Bordeus, 35 | 93 322 65 31
MariscCo Còrsega (Barcelona) - C/ Còrsega, 272 | 93 292 28 16
NOW Not Only Wine (Barcelona) - C/ Hercegovina, 28 | 93 189 28 78
ON Sushi (Barcelona) - C/ Rosselló, 154 | 93 451 18 47
ONA nuit (El Prat de Llobregat) - C/ Joan Cirera i Pons, 13 | 93 478 50 12
Sasha Bar (Barcelona) - C/ Margarit, 18 | 93 529 34 88
Racó d'en Cesc (Barcelona) - C/ Diputació, 201 | 93 453 23 52
Terra Ca La Nuri (Barcelona) - C/ Consell de Cent, 377 | 93 215 55 23
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX