3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Cicle Elles i el Jazz
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Cicle Elles i el Jazz
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Cicle Elles i el Jazz

Banc Sabadell Vijazz Penedès: Cicle Elles i el Jazz

  • Claustre de Sant Francesc - Vilafranca del Penedès
13€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Claustre de Sant Francesc (Espai Cava) acollirà el cicle ELLES I EL JAZZ, 3 concerts solidaris amb artistes de primer nivell. 3€ de cada entrada es destinaran a l'Associació Ginesta de Vilafranca, que lluita contra el càncer de mama.

EVA FERNÁNDEZ TRIO
Divendres 6 de juliol 21:00h
Tot i la seva joventut, Eva Fernández acumula ja una llarga experiencia i és una de les veus destecades de la nova fornada de joves jazzistes, com a membre de la Sant Andreu Jazz Band dirigida pel poliinstrumentista Joan Chamorro. Ha actuat amb grans figures internacionals, com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Scott Robinson, Llibert Fortuny o Jordi Bonell. També ha col·laborat amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group i ha estat als festivals de jazz de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada, Menorca, Roses, Vic i Xàbia, entre d'altres. Després de publicar That Darkness en format quintet, la cantant es presenta al Vijazz amb un estil fresc i contemporani. Poesia i jazz s'entrellaçaran en un vespre especialment elegant al claustre de Sant Francesc.
Formació: Eva Fernández (veu i saxo), Josep Munar (guitarra), Josep Fuster (bateria)

MYRIAM SWANSON MAGNOLIA
Dissabte 7 de juliol 21:00h
Magnolia és un quartet envellutat i elegant, però alhora intens i rabiós, d'esperit americà i liderat per la jove Myriam Swanson que ens connecta directament amb el món del cinema. A banda de revisitar els clàssics, Swanson proposa un repertori amb cançons d'Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, en un concert en què l'espectador se submergeix en un estat d'ànim evocador, i que el transporta des dels paisatges del Broadway dels anys trenta fins als musicals de Cole Porter dels cinquanta, de Duke Ellington a Ella Fitgerald, de Sara Vaughan a Julie London, entre tants d'altres. Elles i el Jazz proposa un concert imperdible pels amants del gènere i del cinema. Totes dues arts conviuen en una proposta suggerent i evocadora, en un ambient acollidor, càlid i sofisticat; el mainstream dels cinquanta.
Formació: Myriam Swanson (veu), Francesc Capella (piano), Paco Weth (contrabaix), Xavi Hinojosa (bateria)

SAPHIE WELLS & THE SWING CATS
Diumenge 8 de juliol 21:00h
Nascuda a Perú i projectada musicalment des d'El Taller de Músics de Barcelona, Saphie Wells és una de les veus més versàtils i seductores que han aparegut al panorama jazzístic del país. El swing està de moda, i propostes de nova generació com aquesta consoliden el gènere i li donen tot el sentit. La sala Jamboree ja va poder gaudir de Saphie Wells com a vocalista de la formació de jazz-reggae The Oldians, i ara la cantant es presenta amb la seva proposta més personal, evocant les grans veus i compositors de jazz dels anys 30 i 40 del segle passat. El record de Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Duke Ellington, George Gershwin i Chet Baker serà al Vijazz de la mà d'uns músics que coneixen a la perfecció la dinàmica del swing i que garanteixen un vespre de molt bona música en una immillorable ambient.
Formació: Saphie Wells (veu), Joan Subirats (saxo), Marc Massagué (guitarra), Alejandro "Wassylli" Granados (contrabaix)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer de Sant Pere, 3
08720 - Vilafranca del Penedès

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX