3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatja amb Espido Freire a la campinya anglesa de Jane Austen

Viatja amb Espido Freire a la campinya anglesa de Jane Austen

  • De l'11 al 14 d'octubre
  • Londres - Londres
1095€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Poques autores han connectat tan bé amb el cor humà, i en particular, amb el femení, com Jane Austen. Poques han parlat de la dignitat personal, de la intel·ligència emocional, del delicat humor entre amants i de les agonies d'estimar i ser estimat com ella. Les seves obres continuen inspirant pel·lícules, adaptacions, altres novel·les, seqüeles, clubs de lectura o, senzillament, un estil de vida que no ha envellit perquè parla no d'una època sinó d'una forma de viure l'amor i d'afrontar l'existència. Però com era la societat i l'entorn d'aquesta dona que va viure gairebé sense deixar empremta en una Anglaterra rígida i tot i així bella? De la mà de l'escriptora Espido Freire, experta en l'autora, a la qual va dedicar el seu llibre "Estimada Jane, estimada Charlotte", recorrerem els escenaris més importants de la vida de Jane Austen que enguany compleix 200 anys. Bath, la bella Winchester, Chawton ... Les seves cases, els carrers en què va passejar, va sentir i va escriure, i reviurem l'espai i les emocions que li van inspirar una obra immortal que continua viva, fresca i propera.

Programa:

Barcelona - Londres - Bath
Octubre 11

Ens reunirem a l'Aeroport per a viatjar a Londres. A la nostra arribada ens rebrà el nostre guia i ens traslladaran en autocar privat a la ciutat de Bath. Ens allotjarem a l'hotel Hilton Bath.

Bath
Octubre 12
Després de l'esmorzar visitarem les cases d'Austen a la ciutat. La més luxosa i cèntrica: Sydney Place, 4 i els jardins dels voltants; el Pont de Great Pulteney; Gray Street, 25, on ella va viure, tot i que el Centre Jane Austen (entrada inclosa) és al número 40 del carrer, visita obligada per prendre un dels tes que són la seva especialitat, comprar llibres i records, i sentir-se, literalment, una caseta urbana de classe mitjana. Les Assembly Rooms van ser el centre social de la ciutat (ara s'allotgen el Museu de la Moda, si es té interès en això). Balls, reunions i romanços van tenir lloc allà. Les Pump Rooms (per anar a prendre el got d'aigua curatiu). Possiblement va ser una de les raons per les que el pare de les Austen es va mudar a la ciutat: tenien fames gairebé de miraculoses, i era el lloc per veure i ser vist. També es pot visitar les termes romanes, que es troben adjacents, imprescindibles per comprendre bé l'estructura d'aquesta ciutat.


Octubre 13
Bath - Winchester
Esmorzar. D'hora en el matí ens dirigirem a Shaftesbury, una petita localitat al comtat de Dorset, la famosa Gold Hill sobre la Vall Blackmore, igual que les seves esglésies ens transportaran a una Anglaterra d'altres temps. Continuarem cap a Stonehenge (entrada inclosa), per visitar l'enclavament megalític més famosa del món. Des d'allà, ens dirigirem cap a Winchester, on podrem veure la porta de la casa en la qual va morir, i la finestra des d'on la seva germana va veure passar la comitiva de l'enterrament, donat és una residència privada no es pot entrar, però apreciarem el que ve que està a la impressionant catedral gòtica (entrada inclosa). En aquesta última visitarem la seva làpida i la placa que la recorda.

I per què no apropar-nos al Castell, per veure la Taula Rodona? Sí, està a Winchester, i la va enviar pintar al s. XVI el rei de torn. Allotjament i sopar a l'hotel Holiday Inn Winchester.


Winchester - Londres - Barcelona
Octubre 14

Esmorzar. Per finalitzar amb un record viu, necessàriament hem de endinsar-nos en el lloc on més feliç va ser, la casa de Chawton (entrada inclosa), en qual va escriure, en una tauleta diminuta, gran part de les seves novel·les. Es conserva amb els seus mobles i tot l'encant de l'època, i impressiona per la seva dignitat i senzillesa. Molt a prop es troben les tombes de la seva germana i la seva mare. Trasllat a l'aeroport per embarcar en vol regular a Barcelona. Ja no la nostra imaginació sinó l'ànima de la nostra autora, ens acompanyarà de tornada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 109,50€ euros en concepte de dipòsit Be The Travel Brand) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Be The Travel Brand:
Avenida Diagonal, 512
08006 Barcelona
Tel: 93 209 70 99

ADREÇA

Londres
00000 - Londres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

EL PREU INCLOU
- La participació de la nostra experta Espido Freire.
- Avió d'anada i tornada Madrid - Londres - Bacrelona.
- Autopulman exclusiu per a tot el recorregut.
- Guia acompanyant de parla hispana, especialitzat a la zona.
- 3 nits d'allotjament en hotels de 4 * en règim d'esmorzar.
- Sopar de comiat a Winchester (no inclou begudes).
- Visites incloses segons programa.
- Assegurança de viatge (si vols ampliar la teva cobertura consulta'ns).
- Taxes d'aeroport (taxes 45 € subjectes a canvi fins al moment de l'emissió).


Preu per persona base habitació doble 1.095 €
Preu per persona en habitació individual 1.215 €

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX