3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Descobreix les capitals bàltiques
Descobreix les capitals bàltiques
Descobreix les capitals bàltiques

Descobreix les capitals bàltiques

  • Del 27 de març a l'1 d'abril
  • Viatges Catai - Barcelona
1058€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 1 Espanya / Hèlsinki
Sortida en vol amb destinació Hèlsinki. Arribada a l'aeroport de Hèlsinki i trobada amb el guia per al trasllat al seu hotel. Temps lliure per recórrer i conèixer la ciutat. Allotjament.

Dia 2 Hèlsinki / Tallin
Esmorzar a l'hotel. El dia comença amb la visita panoràmica de la capital finlandesa, també coneguda com "La Filla del Bàltic ". Destaquen la Plaça del Senat amb la majestuosa Catedral Luterana i la Universitat, l'antic mercat de dinar al port sud, el parc Kaivopuisto i les residències diplomàtiques, l'excel·lent estàtua del Mariscal Mannerheim i l'edifici del Parlament. Veurem l'Església Ortodoxa Russa Uspenski, el monument al compositor Jean Sibelius i la Sala Finlàndia dissenyada pel famós arquitecte Alvar Aalto. el tour acaba al port, on embarcarem en el ferri de Tallink Silja per fer una travessia marítima d'aproximadament 2 hores fins a la bonica ciutat de Tallin. El tour acaba en el port, on embarcarem en el ferri de Tallink Silja per fer una travessia marítima d'aproximadament 2 hores fins la bonica ciutat de Tallin. A continuació visita panoràmica al voltant del nucli antic, la part moderna de la ciutat de Tallin. Llegada a l'hotel. A la nit possibilitat de realitzar un sopar opcional.

Dia 3 Tallinn / Estocolm (Ferry Nocturn)
Mitja Pensió. Sortida de l'hotel a peu per gaudir d'un recorregut a peu pel nucli antic de la ciutat de Tallin. el recorregut a peu inclou Pujol de Toompea amb el Castell del mateix nom, la Catedral d'Alexander Nevsky i l'Església Dome. Farem una parada a la Plaça de Visor (mirador) i continuarem al llarg del Carrer Lühike cap a la Ciutat Baixa. Caminarem per la part històrica de Tallin fins a la Vella Plaça de l'Ajuntament, amb la vista de l'Antic Ajuntament, el edifici de la Vella Farmàcia de la ciutat i l'Església de l'Esperit Sant. Continuem el nostre passeig pel carrer Pühavaimu cap el Barri Llatí de la Ciutat Vella de Tallin on es troben els mercats oberts, estudis i tallers d'artesans. La nostra guia local s'acomiada en el mateix Casc Antic deixant temps lliure per a activitats de caràcter personal fins al trasllat de l'hotel al Port. Travessia en ferri nocturn fins Estocolm. Sopar bufet a bord. Allotjament.

Dia 4 Estocolm
Esmorzar a bord.Trasllat a l'hotel. Les habitacions estaran disponibles a partir de les 15.00. Per a aquells passatgers interessats s'ofereix la possibilitat de realitzar una visita "Opcional" a uns dels museus més visitats a Europa de l' Nord, el Museu Vasa. Allotjament.




Dia 5 Estocolm
Esmorzar a l'hotel. Sortida per realitzar un tour panoràmic de la ciutat d'Estocolm que està construïda sobre 14 illes, connectades per 57 ponts. Les illes d'Estocolm estan envoltades pel Llac Mälaren a l'oest i el Mar Bàltic al aquest, on l'arxipèlag amb els seus 30.000 illes està a l'espera de la seva exploració. La capital és una gran ciutat amb un petit toc provincial. La seva grandària pràctic i de curtes distàncies, fa que a peu sigui fàcil de cobrir molt terreny en poc temps. Estocolm és orgullosament anomenada "Bellesa Sobre L'aigua" i un recorregut turístic incloent una caminada pel nucli antic, serà una experiència matutina memorable. Descobreix una ciutat de contrastos. Retrocedeixi a 750 anys enrere en el temps i senti l'ambient medieval de la Ciutat Vella "Gamla Stan "a mesura que passeja pels seus estrets carrers. La Catedral d'Estocolm amb els seus set-cents anys, seu de l'Arquebisbe, és un dels llocs a contemplar durant el seu passeig pel nucli antic, on també tindràs l'oportunitat de veure Stortorget, on va tenir lloc el Bany de Sang d'Estocolm. la visita també et portarà a Fjällgatan, on podrà gaudir de pintoresca sobre d'Estocolm (sense entrades incloses). la visita acaba a l'hotel. Tarda lliure a disposició personal. A la fi de la tarda aproximadament 18.30, la seva guia li ofereix la possibilitat d'un passeig a peu pel Casc Antic per a aquells passatgers que desitgin sopar per compte propi en un dels molts restaurants de la ciutat vella.

Dia 6 Estocolm / Espanya
Esmorzar a l'hotel. Sortida a transfer regular a l'Aeroport (10.30, 12.30 i 15.00 hores). Vol de tornada al seu poble de origen.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 31 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512
08006 Barcelona
Tel: 932088901
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

EL PREU INCLOU
Vols en línia regular amb la companyia aèria triada.
Trasllat d'arribada a Hèlsinki
4 nits d'hotel 4 * cèntrics a habitacions estàndard
1 nit a bord del ferri Tallink Silja (Cabina exterior)
5 esmorzars estil bufet
1 Sopar segons esmentada en el programa
Visites d'Hèlsinki, Tallin i Estocolm
Totes les visites i trasllats esmentats en l'itinerari amb autobús privat amb aire condicionat
Trasllat regulars
Guia acompanyant bilingüe, castellà-portuguès
Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX