3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Setmana Santa a Polònia
Setmana Santa a Polònia
Setmana Santa a Polònia
Setmana Santa a Polònia

Setmana Santa a Polònia

  • Del 25 al 31 de març
  • Viatges Catai - Barcelona
1087€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

24 MARÇ BARCELONA / VARSÒVIA
Sortida en vol de línia regular amb destinació Varsòvia. Trasllat a l'hotel. Allotjament.

25 MARÇ VARSÒVIA
Mitja pensió. Visita de la capital polonesa, Varsòvia, i els seus principals monuments. Passeig pel Parc Reial de Lazienki, el Palau sobre l'Aigua i el Teatre de l'Illa. Trasllat a l'antiga part jueva de la ciutat: els terrenys del antic gueto i els monuments que commemoren els llocs on va esdevenir el martiri dels jueus en els temps de la II Guerra Mundial. Trasllat a la Ciutat Vella. Dinar. Passeig pels carrers medievals des del Palau Reial i la catedral, fins a la Ciutat Nova ..

26 MARÇ VARSÒVIA / Kazimierz Dolny / Zamosc
Mitja pensió. Sortida cap a Kazimierz Dolny, la ciutat dels artistes situada a la vora del Vístula. Passeig per les seves llocs més importants: la Plaça del Mercat, l'església parroquial barroca, les ruïnes del Castell i la muntanya de les Tres Creus, Kazimierz i el castell en Janowiec. Dinar. Temps lliure al nucli antic per admirar les obres d'artesania regional presents en nombroses galeries d'art. A la tarda, trasllat a Zamosc. Breu passeig per la ciutat coneguda com "la Pàdua del Nord", un perfecte exemple de ciutat renaixentista del s.XVI que manté la seva disposició original i les seves fortificacions. El seu centre històric està inclòs en la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

27 MARÇ Zamosc / Zalipie / CRACÒVIA
Mitja pensió. Sortida per gaudir del preciós paisatge del camp polonès passant per la regió dels boscos i camps cap a Zalipie. Passeig pel llogaret i visita a l'exposició d'artesania regional a la Casa de les Pintores. dinar casolà amb plats tradicionals. A la tarda, trasllat a Cracòvia.

28 MAR. CRACÒVIA / Wieliczka / CRACÒVIA
Mitja pensió. Cracòvia, l'antiga capital polonesa ha merescut el títol del Patrimoni de la Humanitat al primer llistat creat per la UNESCO. Visita del turó de Wawel, on es troba el Castell amb el pati porticat, la antiga seu dels Reis de Polònia i la catedral. Passeig per la Plaça del Mercat al Casc Antic, amb monuments emblemàtics com la Llotja dels Draps, l'església de la Mare de Déu o la Torre de Ajuntament. Continuació fins a la barbacana i les muralles que envoltaven la ciutat medieval. A la tarda, sortida cap a Wieliczka. Visita de les mines de sal més antigues del món encara en funcionament (UNESCO) per veure les capelles magnífiques, els llacs subterranis i les eines i equips originals. Retorn a Cracòvia. Sopar.

29 MAR. CRACÒVIA / AUSCHWITZ / WROCLAW
Mitja pensió. Al matí una mica de temps lliure a Cracòvia. Després sortida a Oswiecim. Dinar. visita a Auschwitz-Birkenau (UNESCO), el camp de concentració i extermini més gran, és símbol mundial de terror, genocidi i Holocaust. Trasllat a Wroclaw.

30 MAR. WROCLAW / VARSÒVIA
Mitja pensió. Visita de Wroclaw, la ciutat dels Cent Ponts. Passeig per la part més antiga de la ciutat, la illa Ostrow Tumski. Creuant el pont arribem al Casc Antic amb la catedral i la Universitat de Wroclaw, famosa per la representativa sala barroca Aula Leopoldina. Visita al parc del Centre d'Centenari (UNESCO). Dinar. Trasllat a Varsòvia ..

31 MAR. VARSÒVIA / BARCELONA
Esmorzar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport. Retorn a Barcelona en vol de línia regular. Arribada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 50 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512
08006 Barcelona
Tel: 932088901
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

ELS NOSTRES SERVEIS
¿ Vol de línia regular classe turista (reserves en classes especials)
¿ Allotjament i esmorzar diaris
¿ 5 dinars i 1 sopar (begudes no incloses)
¿ Incorporació a un circuit Exclusiu Catai amb guia en castellà
¿ Visites especificades
¿ Documentació i assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX