fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita guiada a l'exposició "Granados, de Paris a Goya"
Visita guiada a l'exposició "Granados, de Paris a Goya"
Visita guiada a l'exposició "Granados, de Paris a Goya"

Visita guiada a l'exposició "Granados, de Paris a Goya"

  • Dijous 18 de gener
  • Museu de la Música - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Des dels anys d'estudi a París fins a les últimes composicions inspirades en Goya, la vida i l'obra d'Enric Granados (1867-1916) va ser un recorregut literari i pictòric. La seva música era poètica i plàstica, plena d'imatges sorprenents i de descripcions líriques. En el 150è aniversari del seu naixement, l'exposició celebra l'artista modern, el músic que llegia, el pianista que pintava, el compositor de gestos delicats que va fer-se escoltar a Barcelona i a Nova York.
La mostra convida a entrar a un estudi d'artista, l'espai on objectes i idees es barregen en favor de la creació. El moment en què Granados arriba a París el 1887 és el punt de partida d'aquest viatge que s'estructura en set àmbits: París, Teatre, Dante, Liliana, Tartana, Gest i Goya. Cada etapa permet al públic descobrir la connexió de Granados amb les avantguardes culturals europees i reivindica el vincle del compositor amb el Modernisme.
A través de partitures i documents originals del compositor com cartes, fotografies i esborranys els visitants es poden submergir en l'ambient dels museus que Granados acostumava a visitar i els tallers d'artistes que tant li agradaven. Uns ambients que es reforcen amb les olors característiques de cada bloc com la llinassa del taller o els llimoners que l'acompanyaven a la cabana des d'on va compondre part de l'òpera Goyescas.
Els fons que s'hi poden veure inclouen també algunes reproduccions encarregades especialment per a la mostra que s'han aconseguit gràcies a la col·laboració amb institucions d'alt nivell, internacionals, nacionals i locals, com la Bibliothèque Nationale de France, els museus d'Orsay i Carnavalet de París, Museo del Prado, Biblioteca de Catalunya, Filmoteca de Catalunya, Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Museu d'Art Jaume Morera de Lleida i el mateix Museu de la Música de Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web del Tr3SC

ADREÇA

C/Lepant, 150
08013 - Barcelona

Museu de la Música
C/Lepant, 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del dijous 11 de gener a les 12h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX