3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ruta literària per la Barcelona burgesa

Ruta literària per la Barcelona burgesa

  • Punt de Trobada: FGC Tibidabo - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

RUTA LITERÀRIA PER LA BARCELONA BURGESA, AMB NÚRIA MIRET


LLIBRE PROTAGONISTA:"1001 Secrets de la Barcelona Burgesa (L'Arca, Redbook Ediciones)"

Reserva les invitacions a partir del 01 de gener a les 9:00

Els indians van ser els iniciadors dels anys daurats de la gran burgesia barcelonina. Comerciants, aventurers, fills de bona família o simplement gent humil amb ganes de millorar, van tornar a Catalunya carregats de diners que van invertir en fàbriques, cases, artistes, comerços, hospitals... Sense ells el passeig de Gràcia no existiria com a tal, ni la Renaixença, el Modernisme o el mateix Eixample.

Aquest llibre fa un retrat de la burgesia barcelonina, una atenció especial als diferents fotogrames que componen la seva vida: saber com es divertien, on estiuejaven, a quins llocs es reunien, com eren les seves relacions socials, etc. Les grans famílies: Güell, Santaló, Madrazo, Moragues, Xifré, Fabra, Batlló, Morera, Vidal, Gibert, Milà, De Riquer, Girona, López, Carbó, Amatller, Puig, Terradas, Domènech, Prat de la Riba, Arnús, etc.

Senyoretes casadores, monges, intel.lectuals i grans dames. Un dia de cada dia: costums diaris, moda, missa, cultura, restaurants, teatres, festes, etc.

Núria Miret i Antolí (Barcelona, 1957) Es dedica a escriure, traduir i corregir des del 1991, un món en el qual va entrar-hi per causalitat que la va fascinar. És experta en textos educatius, de viatges, de cuina, enciclopèdics, literaris... i no ho pensa deixar. És autora dels llibres Rutes per descobrir Barcelona, 1001 records de Barcelona, 1002 curiositats de Barcelona i Barcelonines.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Rutes literàries

Punt de Trobada: FGC Tibidabo

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les invitacions a partir del 21 de desembre a les 10:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX