3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita guiada a l'exposició "1917. Picasso a Barcelona"
Visita guiada a l'exposició "1917. Picasso a Barcelona"

Visita guiada a l'exposició "1917. Picasso a Barcelona"

  • Consulta les sessions
  • Museu Picasso - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"Amb aquesta exposició volem celebrar l'última estada prolongada de Pablo Picasso a Barcelona. D'ençà que el 1904 es va instal·lar a París, no havia passat tant de temps a la nostra ciutat, i posteriorment només hi va tornar durant un breu període estival, el 1933 i el 1934. Picasso, que havia fet els decorats i vestuari per a Parade, va acompanyar els Ballets Russos de Serge de Diaghilev i es va instal·lar a Barcelona del juny al novembre del 1917, després de passar breument per Madrid.

La seva arribada coincideix amb una important eclosió artística a Barcelona, de la qual cal destacar l'«Exposició d'art francès» al Palau de Belles Arts i l'activitat expositiva i cultural de la Galeria Dalmau i les Galeries Laietanes. La presència de Picasso a la nostra ciutat es va celebrar en els cercles artístics i la premsa diària li va dedicar nombrosos articles. Aquest període barceloní de Picasso és molt interessant des del punt de vista artístic, ja que és un moment de recerca de noves fonts i recursos plàstics, en què l'artista alterna els cànons més rigorosos del cubisme amb una línia més clàssica i realista.

L'exposició comptarà amb pintures, dibuixos preparatoris de les pintures i dibuixos independents, buscant de reunir el màxim de la seva producció durant els mesos passats a la ciutat. S'hi exposarà documentació de l'estada a Barcelona, mostrant la seva activitat com a pintor, però també els seus moments d'oci - anades als toros, assistència a espectacles teatrals-, els contactes amb els amics, els homenatges rebuts i la participació en activitats de la societat civil, entre d'altres."

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web del Tr3SC

ADREÇA

Carrer Montcada 15-23
08003 - Barcelona

Museu Picasso
Carrer Montcada 15-23, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del dimarts 16 de gener a les 11h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX