3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Escapada en autocar al Perigord Negre
Escapada en autocar al Perigord Negre
Escapada en autocar al Perigord Negre
Escapada en autocar al Perigord Negre

Escapada en autocar al Perigord Negre

  • Sortida el 3 de juny
  • Promoviatges - Barcelona
735€
685€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Punts d'origen - Toulouse- Vitrac. Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts de recollida definits en direcció a Toulouse. Dinar. Passejada pel centre històric de la ¿ciutat rosa" de carrers estrets, edificis de maons, patis interiors i torres medievals. Seguirem la nostra ruta fins a Vitrac. Arribada a l'hotel Plaisance 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

4 de juny. Diumenge. Vitrac: Coves de Padirac i Rocamadour. Esmorzar a l'hotel. Avui ens desplaçarem fins a les Coves de Padirac, les més importants de França. Després de baixar a 103 metres de profunditat, ens embarcarem a través de les seves majestuoses galeries per gaudir d'una passejada pel riu subterrani. Per la visita a aquestes coves és recomanable portar roba d'abric, ja que la temperatura sol ser de 13 graus. Acabada la visita, ens dirigirem a Rocamadour, poble que es troba incrustat a la roca de forma impressionant. Dinar. A la tarda visitarem aquesta ciutat medieval i una granja de cria d'ànecs on podrem degustar productes típics de la zona. A l'hora convinguda, retorn a Vitrac. Sopar i allotjament a l'hotel.

5 de juny. Dilluns. Vitrac: Rouffignac, ¿La Roque Saint-Christophe" i ''La Roque Gageac". Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem la cova prehistòrica de Rouffignac, famosa per una característica que la fa destacar entre la resta de santuaris decorats del paleolític superior: a les seves parets i sostres abunden les representacions gravades o dibuixades de mamuts. Aquestes són tan nombroses que va ser batejada com ¿la cova dels cent mamuts". Dinar. Continuarem la nostra ruta cap a ''La Roque Saint-Christophe", un veritable mur de pedra calcària i vuitanta metres d'alçada, ple de cavitats naturals que van ser ocupades per l'home de la Prehistòria i després es van modificar fins a convertir-se en una fortalesa i una ciutat a l'edat mitjana. Seguirem cap a ''La Roque Gageac", situat al peu d'un penya-segat a la riba del riu Dordonya, un poblet de bellesa singular on farem un passeig en una barcassa típica. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

6 de juny. Dimarts. Vitrac: Sarlat La Caneda, Castell de Beynac, Jardins de Marqueyssac. Esmorzar a l'hotel. Aquest dia el dedicarem a visitar Sarlat, una de les ciutats més boniques de França. Passejarem pels carrers del centre històric medieval i tindrem ocasió de visitar el seu mercat cobert. Dinar. A la tarda visitarem el Castell Medieval de Beynac, objecte de disputes entre francesos i anglesos durant la guerra dels cent anys. En el seu interior podrem admirar l'ornamentació gòtica que es troba a l'oratori i gaudirem d'unes vistes increïbles. En acabar, ens dirigirem als jardins de Marqueyssac, mirador sobre la vall de Dordonya que ofereix la vista més bonica del Perigord. Es tracten d'uns jardins romàntics i pintorescos, d'interès artístic, amb més de 6 quilòmetres de camins envoltats de més de 150.000 arbres i arbustos, balcons, cursos d'aigua, cabanes de pedra seca i una capella gòtica. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

7 de juny. Dimecres. Vitrac -Carcassone -Punts d'origen. Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Carcassone, situada a la riba dreta de l'Aude i on podrem fer una passejada pel seu centre medieval. Dinar. A l'hora convinguda, retorn als nostres punts d'origen.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou:

 Autocar de llarg recorregut.

Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida de cada data).

Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.

Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.

Visites definides a l'itinerari com a incloses.

Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.

 Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX