3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Paisatges de la Toscana i Roma
Paisatges de la Toscana i Roma
Paisatges de la Toscana i Roma
Paisatges de la Toscana i Roma

Paisatges de la Toscana i Roma

  • Sortida:

    11 de juny

    06 d'agost

    13 d'agost

    21 d'octubre

  • Promoviatges - Barcelona
1435€
1355€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Cinquè dia. Siena-Florència-Siena Esmorzar a l'hotel. Avui ens traslladarem a Florència, ciutat dels Medicis i del Renaixement, de la que va sortir un nou concepte cultural a partir del s. XIII, conjugant la genialitat dels seus artistes amb el mecenatge dels Medici. Realitzarem la visita guiada d'aquesta bella ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Començarem amb una panoràmica de la ciutat i continuarem amb el recorregut a peu des de la Piazzale Montelungo fins arribar a l'immens conjunt monumental de la Plaça del Duomo, amb el Baptisteri i el Campanile, entre d'altres. Destaquem l'extraordinària Catedral de Santa Maria dei Fiore, amb la cèlebre cúpula de Filippo Brunelleschi, del segle XV, que, amb la seva característica silueta, domina el paisatge de la ciutat. Dinar. A la tarda tindrem temps lliure per poder acabar de gaudir de la ciutat i passejar pel Pont Vecchio. A l'hora convinguda, retorn a Siena. Sopar i allotjament a l'hotel.

Sisè dia. Siena-Chianti -San Gimignano - Siena Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a la Vall del Chianti, considerada el cor de la Toscana i famosa a tot el món pels seus vins. Una rica història d'esdeveniments i una tradició vinícola que es remunta al segle XIII han fet d'aquesta regió un lloc ideal pels que volen fer un inusual viatge entre vinyes, turons i pobles pintorescs. Visitarem pobles com Impruneta, famosa per la seva ceràmica, de renom a tot el món i que és la mateixa que es va utilitzar per la cúpula de la Catedral de Florència. Finalitzarem el nostre recorregut a Greve in Chianti, una petita i encisadora localitat nascuda el segle XI al voltant d'un monestir benedictí. Farem un passeig per la població amb la seva plaça triangular delimitada per antics palaus, pòrtics i lògies i realitzarem una degustació de vi i oli al Castello di Vicchiomaggio. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a la bucòlica població de San Gimignano. Visitarem aquesta petita vila del segle XIV que conserva intacte el seu patrimoni monumental, motiu pel qual va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Contemplarem la Piazza della Cisterna, envoltada d'altes torres, cases dels segles XIII i XIV i el característic paviment en forma d'espiga, formant un harmoniós conjunt considerat un dels paisatges urbans més atractius d'Itàlia. Temps lliure i a l'hora convinguda retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Setè dia. Siena-Volterra-Pisa-Lucca -Siena Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Volterra, ciutat etrusca coneguda pel seu alabastre i situada damunt d'un turó, dominant el paisatge. Realitzarem un passeig amb el nostre acompanyant per gaudir d'aquesta ciutat amb encant i de gran bellesa, envoltada de muralles medievals. Continuarem el nostre recorregut cap a Pisa. Tindrem temps lliure a l'impressionant conjunt de la Piazza dei Miracoli amb les construccions més conegudes com el Duomo, el Baptisteri i el famós Campanile o Torre inclinada.Dinar. Continuarem la nostra ruta cap a la localitat emmurallada de Lucca. Realitzarem la visita guiada de la ciutat.retorn a Siena. Sopar i allotjament a l'hotel.

Vuitè dia. Siena-Roma-Barcelona- Punts d'origen Esmorzar a l'hotel. Trasllat fins a l'aeroport de Roma per agafar el vol AZ76 directe a Barcelona a les 15:00 hores (dinar no inclòs). Arribada a l'aeroport de Barcelona, terminal T1, a les 16:50 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d'origen.


Primer dia. Punts d'origen ¿ Barcelona ¿ Roma Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de la companyia Alitalia a la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 9:45 hores per agafar el vol directe AZ77 a les 11:45 hores. Arribada a les 13:30 hores a Roma, la Ciutat Eterna, (dinar no inclòs). Aquesta tarda realitzarem la visita guiada de la Roma Monumental. La genialitat constructora dels romans va quedar plasmada en nombrosos monuments que van adornar la ciutat i les ruïnes que encara sorprenen a qui les visita. Destaquem la Fontana de Trevi, símbol del barroc romà i recentment restaurada i la Plaça Navona, la plaça barroca més bella de la ciutat. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel Eurostars Saint John 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Segon dia. Roma Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el dia a acabar de conèixer aquesta ciutat farcida com cap altra capital del planeta d'esglésies, places, monuments, palaus i museus. Al matí continuarem amb la visita guiada de la Roma Cristiana, de la que destaquem la Basílica de San Juan de Letran, catedral de Roma i mare de totes les esglésies per ser la primera, i Santa Maria La Major, la més petita de les quatre basíliques patriarcals i una de les més belles de Roma pels seus adornaments. Dinar. A la tarda ens dirigirem a la zona del Vaticà. Amb poc menys de mig quilòmetre quadrat i aproximadament mil habitants, el centre espiritual dels catòlics és alhora l'estat més petit del món i un dels més influents. Disposarem de temps lliure per poder contemplar la Basílica de Sant Pere, edifici que destaca tant per les seves enormes dimensions com per la seva extraordinària decoració interior, obra de Bernini. Durant el recorregut interior podran veure el cèlebre conjunt escultòric de La Pietà, obra de joventut de Michelangelo. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel. Opcional: Entrada als Museus Vaticans i Capella Sixtina amb les explicacions d'un guia local privat, auriculars per la visita i accés directe al final de la visita a la Basílica de Sant Pere sense necessitat de fer una llarga cua. 49€. Mínim obligatori per poder fer aquesta opcional de 15 persones. Data màxima per reservar un mes abans de la sortida.

Tercer dia. Roma Esmorzar a l'hotel. Al matí realitzarem la visita guiada de la Roma Imperial, la qual ens ajudarà a entendre la època en la que la ciutat va ser governada per emperadors, amb un govern absolut i la concentració de tots els poders en una persona. Destaquem el Coliseu, un amfiteatre de la època de l'Imperi romà construït el segle I dC i ubicat al centre de la ciutat. Gràcies a la seva conservació i història és un dels monuments més famosos de l'antiguitat clàssica i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i una de les Noves Set Meravelles del món modern. A dalt del Fòrum Romà trobarem el turó Palatina on els emperadors van viure durant més de 400 anys. Dinar. A la tarda gaudirem de temps lliure al centre de la ciutat per acabar de gaudir dels racons que més us agradin. A l'hora convinguda, passejarem pel barri de Trastevere, un dels més agradables de la ciutat pel seu aire bohemi i tranquil. És tracta d'una de les millors zones de restaurants de Roma i resulta molt agradable passejar pels seus carrers, sobretot quan cau la nit i arriba l'hora de sopar. Sopar. Retorn a l'hotel i allotjament.

Quart dia. Roma-Siena Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem fins a Siena, magnífica ciutat artística amb característics carrerons, barris i torres, botigues d'artesania i palaus. Dinar en un restaurant. Visita guiada d'aquesta ciutat.Coneixerem el seu magnífic patrimoni històric i monumental declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.Trasllat a l'Hotel Executive 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou:

Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Alitalia, Barcelona - Roma - Barcelona, (Horaris definitius a la documentació de viatge).

Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida de cada data).

Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.

Allotjament als hotels definits a l'itinerari. Visites definides a l'itinerari com a incloses.

Àudio-guies durant les visites quan sigui necessari.

Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.

Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX