3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Memòries de Polònia
Memòries de Polònia
Memòries de Polònia
Memòries de Polònia

Memòries de Polònia

  • Sortides: Juliol: 1, 15, 29. Agost: 5, 19.
  • Viatges Catai - Barcelona
1060€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dia 4 Zamosc / Zalipie / Cracòvia Mitja pensió. Sortida per gaudir del preciós paisatge del camp polonès passant per la regió dels boscos i camps cap a Zalipie. Aquest petit poble, des de fa gairebé 80 anys, encanta per una exquisida tècnica d'ornamentació caracteritzada pel colorit disseny de les parets de les cases, capelles i mobles. Visita a la finca de Felicja Curylowa, una sucursal del Museu del Districte de Tarnów on es troben diversos exemples de l'art folklòric tradicional polonès de la zona. Passeig pel llogaret. Dinar casolà amb plats tradicionals inclòs. A la tarda, trasllat a Cracòvia. Allotjament.

Dia 5 Cracòvia / Wieliczka / Cracòvia Mitja pensió. Cracòvia, l'antiga capital polonesa ha merescut el títol del Patrimoni de la Humanitat en el primer llistat creat per la UNESCO. Visita del turó de Wawel, on es troba el Castell amb el pati porticat, l'antiga seu dels Reis de Polònia i la catedral. Passeig per la Plaça del Mercat al Casc Antic, amb monuments emblemàtics com la Llotja dels Draps, l'església de la Mare de Déu o la Torre de Ajuntament. Continuació fins a la barbacana i les muralles que envoltaven la ciutat medieval. A la tarda, sortida cap a Wieliczka. Visita de les mines de sal més antigues del món encara en funcionament (UNESCO) per veure les capelles magnífiques, els llacs subterranis i les eines i equips originals. Retorn a Cracòvia. Sopar i allotjament.

Dia 6 Cracòvia / Auschwitz / Wroclaw Mitja pensió. Al matí una mica de temps lliure a Cracòvia. Després sortida a Oswiecim. Dinar. Visita a Auschwitz -Birkenau (UNESCO), el camp de concentració i extermini més gran, és símbol mundial de terror, genocidi i Holocaust. Construït pels nazis el 1940 a les afores de la ciutat anomenada Oswiecim. Durant l'ocupació de l'exèrcit d'Hitler aquesta regió va ser el lloc de major sacrifici de persones pertanyents a diferents països d'Europa (principalment d'origen jueu). Trasllat a Wroclaw. Allotjament.

Dia 7 Wroclaw / Varsòvia Mitja pensió. Visita de Wroclaw, la ciutat dels Cent Ponts. La seva rica història i el seu ambient medieval cada any atrauen milions de turistes. Passeig per la part més antiga de la ciutat, l'illa Ostrow Tumski. Creuant el pont arribem al Casc Antic amb la catedral i la Universitat de Wroclaw, famosa per la representativa sala barroca Aula Leopoldina. Visita al parc del Centre de Centenari (UNESCO). Dinar. Trasllat a Varsòvia. Allotjament. Dia 8 Varsòvia / Barcelona Esmorzar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport. Retorn a Espanya en vol de línia regular. Arribada.


Dia 1 Barcelona / Varsòvia Sortida en vol de línia regular amb destinació Varsòvia. Arribada, recepció i trasllat a l'hotel. Resta del dia lliure per gaudir de la ciutat. Allotjament.

Dia 2 Varsòvia Mitja pensió. Visita de la capital polonesa, Varsòvia, i els seus monuments principals. Passeig pel Parc Reial de Lazienki (els banys Reals) amb el monument a Frederic Chopin, el Palau sobre l'Aigua i el Teatre de l'Illa. Trasllat a l'antiga part jueva de la ciutat: els terrenys de l'antic gueto i els monuments que commemoren els llocs on va esdevenir el martiri dels jueus en els temps de la II Guerra Mundial, com Umschlagplatz i el Monument als Herois del Gueto. Trasllat a la Ciutat Vella. Dinar. Passeig pels carrers medievals des del Palau Reial i la catedral, passant per la Plaça del Mercat i la barbacana fins a la Ciutat Nova. Allotjament.

Dia 3 Varsòvia / Kazimierz Dolny / Zamosc Mitja pensió. Sortida cap a Kazimierz Dolny, la ciutat dels artistes situada a la vora del Vístula. Passeig pels seus llocs més importants: la Plaça del Mercat envoltada de cases nobles d'estil renaixentista, l'església parroquial barroca, les ruïnes del Castell i la muntanya de les Tres Creus, des del qual s'estén una vista meravellosa a la vall del riu Vístula, Kazimierz i el castell en Janowiec. Aquest meravellós paisatge de camps, boscos, prats i plantacions de llúpol conforma el marc del Parc del Paisatge de Kazimierz. Dinar. Temps lliure al nucli antic per admirar les obres d'artesania regional presents en nombroses galeries d'art. A la tarda, trasllat a Zamosc. Breu passeig per la ciutat coneguda com "la Pàdua del Nord", un exemple perfecte de la ciutat renaixentista del s.XVI que manté la seva disposició original i les seves fortificacions i, a més, un bon nombre d'edificacions que combinen l'arquitectura italiana i la tradicional centreeuropea. Per això, el seu centre històric està inclòs en la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Allotjament.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització técnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: Vol de línia regular classe turista (reserves en classes especials) - Allotjament i esmorzar. 5 dinars i 1 sopar (begudes no incloses) - Incorporació a un circuit Exclusiu Catai amb guia de parla castellana - Visites especificades - Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX