3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cicle de conferències: El futur de la medicina
Cicle de conferències: El futur de la medicina

Cicle de conferències: El futur de la medicina

  • Dijous 16, 23 i 30 de Març
  • Cosmocaixa - Barcelona
4€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Saps com els cirurgians poden navegar pel nostre cervell per operar o tractar-lo? Com es poden regenerar parts del cos danyades o malaltes utilitzant cèl·lules del mateix pacient? O com les noves tecnologies ens poden ajudar a millorar la qualitat de vida dels més joves amb dolor crònic?
En aquest cicle de tres conferències, investigadors de diferents projectes ens explicaran els avenços més significatius en els diferents camps de la recerca biomèdica

Dijous 16 de Març, conferència ''Tècniques en 3D. Reptes de la neurocirurgia. Planificar i executar operacions en un cervell humà'': El projecte Silvius els permetrà navegar pel cervell als cirurgians per operar i tractar amb la màxima precisió. És una visió gairebé real de tots els perills i funcions importants que radiquen en algun punt del cervell.

Dijous 23 de Març, conferència '' De l'home biònic a la regeneració d'òrgans. Els paradigmes de la medicina del futur.'': L'enginyeria de teixits podria proporcionar un mitjà per substituir parts del cos danyades utilitzant les cèl·lules del propi pacient, evitant així les llargues llistes d'espera i el risc de rebuig que tenen actualment els trasplantaments.

Dijous 30 de Març, conferència '' Dolor crònic en nens i joves. Mite o realitat? '': Què és el dolor crònic? Com afecta els més joves? ¿I quines alternatives hi ha per al seu tractament? Es presentarà especial menció a com les noves tecnologies ens poden ajudar a millorar la qualitat de vida dels joves amb dolor crònic.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web del Tr3sc

ADREÇA

C/ Isaac Newton, 26
08022 - Barcelona

Cosmocaixa
C/ Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades. Tria la conferència que més t'interessi

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX