fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Taller de poesia per als més petits + esmorzar
Taller de poesia per als més petits + esmorzar
Taller de poesia per als més petits + esmorzar
Taller de poesia per als més petits + esmorzar
Taller de poesia per als més petits + esmorzar

Taller de poesia per als més petits + esmorzar

  • Museu de la Xocolata - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

MINI TALLER DE POESIA + XOCOLATADA

Aprendrem a jugar amb les paraules, els ritmes i la música de la poesia. I ho farem amb poemes, embarbussaments, cançons... Plouen poemes! però no ens cal cap paraigua, només ganes de passar-ho molt bé...


PARTICIPANTS TALLER

Vanesa Amat Castells és mestra i professora a la Facultat d'Educació de la UVic-UCC, on comparteix la seva passió per la literatura amb els alumnes que estudien per ser mestres. Li agrada investigar com es pot encomanar el desig per llegir. De tant en tant, escriu rodolins, jocs de mots i textos diversos. I sovint llegeix i recita en veu alta per sentir i fer sentir la força de les paraules.

Morad Abselam Lahsen és il·lustrador, animador i dissenyador. Li agrada tant aquest món de la il·lustració que va decidir fundar l'estudi Musta gràfica il·lustrada. Ha posat traç, color i música per als ulls a molts textos. Se sent molt orgullós dels treballs que va fer a Les bruixes Burriac surten del castell (BirCAT, 2014) i Endevina¿ Què deu ser? (Eumo, 2014).
AUTORES DEL LLIBRE PLOUEN POEMES! I PARTICIPANTS EN L'ACTIVITAT

M. Carme Bernal Creus és mestra i professora de futurs mestres de la Facultat d'Educació de la UVic-UCC. Diu que el que més li agrada és fer arribar la veu dels poetes a l'escola i a les famílies. Ha adaptat molts contes populars d'arreu del món i faules clàssiques. Entre les seves preferències, n'hi ha una que destaca: llegir i escoltar poemes i històries emocionants.

Isabel Muntañá Salarich és mestra d'Educació Infantil i Primària a l'escola El Despujol de Les Masies de Voltregà. A l'aula sempre troba moments per acostar la poesia als alumnes i juga amb ells a endevinar els petits secrets que s'hi amaguen. L'apassiona llegir i escoltar poemes, però sobretot li agrada compartir-los amb els altres i transformar-los en moments irrepetibles.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Infantil/Juvenil

ADREÇA

Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les invitacions a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;