3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Wasted
Wasted
Wasted

Wasted

  • Sala Beckett - Barcelona
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Wasted és la primera obra de la dramaturga, poetessa i MC britànica Kate Tempest. Íntims Produccions ha estat la primera companyia en portar aquest text a escena fora del Regne Unit. El grup ha centrat el seu treball en el cos i la força interpretativa dels tres personatges, de manera que presenten un espai escènic despullat, versàtil i carregat d'una vigorosa càrrega poètica. A més, els interludis corals entre escena i escena parteixen d'una proposta molt pròxima al rap i a l'spoken word.

Seguint la línia de treball d'Iván Morales amb Prisamata, la peça vol investigar sobre les relacions de l'escena amb el públic i amb l'espai. Un tipus de proposta que suma a l'experiència de l'espectador i que proposa un frec a frec amb el públic que no deixa a ningú indiferent.

Sinopsi
L'Edu, la Carlota i en Dani han quedat a l'arbre d'en Toni. Avui fa deu anys que va morir. Deu anys sense el seu millor amic. Deu anys sense la quarta peça del trencaclosques que els unia. I entre birres, tabac i porros sorgeixen els records: com era en Toni? Què volia ser? Què volia fer? Ja gairebé ni se'n recorden. El temps esborra moltes coses.

I ells? Què volien fer ells quan tenien quinze anys? Què volien ser? Odien la merda en què s'han convertit, el puto curro, el puto pis, el puto cotxe-gos-piscina. I arribar a casa esgotat i sense putes ganes de fer res. Veure's poc amb els col·legues. Poquíssim. I enyorar molt tot allò que eren abans. Moltíssim.

Però en Toni voldria que li fessin una gran festa. I que es retrobin, s'abracin i s'expliquin secrets. I la nit n'estarà plena, de tot això. I de promeses. De promeses de canviar les coses, de fer-ho millor, de no tornar-ho a fer, de marxar ben lluny, i d'estar ben a prop, i de ser més feliç. Una nit eterna i massa curta.

Íntims Produccions
Íntims Produccions és una jove companyia de Lleida nascuda l'any 2012 que proposa un teatre alternatiu de proximitat i que trenqui les barreres entre escena i públic. Sempre atents a la innovació i al risc, la companyia vol treballar en propostes de nova dramatúrgia amb una voluntat d'experimentació constant pel que fa a nous llenguatges, formats i espais.

Treballen mitjançant la creació col·lectiva i la companyia es proposa anar a la recerca de la màxima sinceritat, veritat i intimitat escèniques. Busquen fer un teatre compromès amb ells mateixos i que tingui alguna cosa a dir. Un teatre proper i amb la intenció de transmetre tot el que puguin, pell amb pell.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

Carrer de Pere IV, 228-232
08005 - Barcelona

Sala Beckett
Carrer de Pere IV, 228-232, 08005 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: Dues hores abans de començar la funció

Venda d'entrades sense descompte
Menors de 25: 10€
Públic general: 12€

El primer dissabte de funcions, dia 18 de febrer, la festa de Wasted continuarà després dels aplaudiments. La companyia convidarà el públic a sortir amb ells a la Sala BeGood (Sancho de Ávila, 78), on hi haurà concert i una sessió amb DJ Cisco KSL.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX