3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Viatge per terres Vikingues
Viatge per terres Vikingues
Viatge per terres Vikingues
Viatge per terres Vikingues

Viatge per terres Vikingues

  • Del dimecres 12 d'Abril al dilluns 17 d'Abril
  • Viatges Catai - Barcelona
967€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

DIA 1 ESPANYA - COPENHAGUEN Vol directe des de Barcelona o Madrid amb destinació Copenhaguen. arribada i trasllat a l'hotel. Aquells passatgers que a les 19.00 es trobin en destí realitzaran una visita al famós parc Tivoli. En acabar el passeig podrà fer un recorregut al seu aire. Retorn a l'hotel per compte del client. Allotjament.


DIA 2 COPENHAGUEN - OSLO Esmorzar bufet. Visita panoràmica de la ciutat de Copenhaguen, visitant els punts més importants de la ciutat. el tour finalitza al port antic, on gaudirem d'un esmorzar típic de Pasqua, tradició mil·lenària a Països Nòrdics. A la tarda, embarcarem en el ferri nocturn que ens portarà fins Oslo. Sopar bufet a bord i allotjament en cabines exteriors.


DIA 3 OSLO Esmorzar a bord. Arribada a Oslo i desembarcament per iniciar visita panoràmica de la ciutat, finalitzant en al centre, on tindrem un parell de hores per descobrir la capital víking. Resta del dia lliure, amb opció de realitzar un tour a la península de Bygdoy, amb visita al Museu dels Vaixells, on hi ha naus Víkings amb més de 1000 anys d'antiguitat i al museu Kon-tiki. Allotjament.


DIA 4 OSLO - ESTOCOLM Esmorzar bufet. Ens dirigirem a Estocolm amb tren o autobús, travessant boscos escandinaus. arribada a Estocolm a última hora de la tarda. Allotjament.


DIA 5 ESTOCOLM Esmorzar bufet. Farem una visita panoràmica d'Estocolm, passant pel nucli antic, la ciutat vella i fins i tot gaudirem de pintoresques vistes de la ciutat. Tarda lliure i opció de fer visita al Museu Vasa, amb el seu impressionant vaixell de guerra de l' època, primera atracció de la capital sueca. Sopar de comiat en restaurant situat a la Ciutat Vella. trasllat a l' hotel i allotjament.


DIA 6 - ESTOCOLM - ESPANYA Esmorzar bufet. Temps lliure fins a la hora del trasllat regular a l'aeroport per vol de tornada a Barcelona o Madrid. Arribada i fi del viatge

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal de 48 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours. Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització técnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: - Vols de Norwegian (classes especials) des de Barcelona i Madrid - Hotels indicats o similars amb esmorzar bufet, segons itinerari - 1 nit en creuer nocturn de Copenhaguen a Oslo en cabina exterior - 1 sopar amb begudes i 1 esmorzar al creuer nocturn - 1a esmorzar típic amb especialitats locals d'arengades al port de Nyhavn en Copenhaguen - 1 sopar de comiat a la Ciutat Vella de Estocolm - Tots els trasllats indicats en l'itinerari - Visites i excursions del tour regular amb autobús, especificades en l'itinerari - 1 visita guiada amb entrada inclosa al Parc Tivoli - Guia acompanyant bilingüe en castellà del dia 1 al dia 6. - Guies locals de parla castellana per a visites panoràmiques d'Estocolm, Copenhaguen i Oslo. - Assegurança d'assistència en viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX