3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Paisatges d' Irlanda
Paisatges d' Irlanda
Paisatges d' Irlanda

Paisatges d' Irlanda

  • Del diumenge 9 d' Abril al diumenge 16 d'Abril
  • Viatges Catai - Barcelona
1288€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

9 ABR. ESPANYA / DUBLÍN: Sortida en vol de línia regular (opcional) amb destinació Dublín. Arribada, recepció i trasllat a l'hotel. en funció de l'hora d'arribada, temps lliure per anar prenent el pols a la capital irlandesa. Allotjament.

10 ABR. DUBLÍN: Esmorzar. Recorregut turístic per Dublín, la història es remunta a l'època víking. Aquesta ciutat mil·lenària pot presumir de meravelloses catedrals i esglésies, galeries d'art, museus i edificis històrics, però és abans de tot coneguda per les seves esplèndides places georgianes i jardins públics, que podràs veure durant el recorregut. per completar el matí, visita del Trinity College, fundat el 1592 per Isabel I, que posseeix una antiga biblioteca amb més de vint mil manuscrits. Visita també a la Guiness Storehouse, on podràs degustar la famosa cervesa negra. Tarda lliure per descobrir la ciutat i fer una passejada per Temple Bar amb alguns dels pubs i restaurants típics. Allotjament.

11 ABR. DUBLÍN / Kilbeggan / Clonmacnoise / GALWAY: Mitja pensió. Sortida cap a Galway, parant a Kilbeggan per visitar el seu destil·leria de whisky. Veurem el procés de destil·lació triple del whisky irlandès, des de la mòlta del gra a l'embotellat final del producte. finalment, possibilitat de degustar el famós whisky irlandès de Kilbeggan. Continuació cap al lloc monàstic de Clonmacnoise, un dels primers assentaments cristians. Va ser fundat per Sant Ciarán a mitjans del S. VI a la riba est del Riu Shannon. Arribada a Galway. sopar i allotjament.

 12 ABR. GALWAY / CONNEMARA / ABADIA DE Kylemore / GALWAY: Mitja pensió. Breu visita de Galway, coneguda com "la Ciutat de les Tribus "en honor a les 14 famílies ancestrals més cèlebres d'aquesta zona. Galway va mantenir durant molt de temps relacions comercials amb Espanya, de manera que encara persisteix una gran influència espanyola en la seva arquitectura. Exemple d'això és "The Spanish Arch", porta situat a les antigues muralles de la ciutat i la "Spanish Parade", esplanada on els comerciants adinerats i els seus famílies gaudien d'agradables passejos. La ruta d'avui ens porta a través de la inhòspita regió de Connemara, famosa per la bellesa dels seus llacs i muntanyes. arribarem fins l'Abadia de Kylemore, preciosa mansió al cor de Connemara, construïda al costat del llac Pollacapul i envoltada per muntanyes. Després d'una breu parada en aquest refugi de pau, retorn a Galway. Sopar i allotjament.


*segueix el programa:
13 ABR. GALWAY / segats de Moher / KERRY:
Mitja pensió. Sortida cap a Ardrahan i visita de Rathbaun, una tradicional granja irlandesa en actiu. A continuació, travessarem l'àrea anomenada "Burren", coneguda com el "desert rocós", 100 milles quadrades amb un àrid paisatge d'estil lunar. Arribem als penya-segats de Moher, un seguit d'impressionants penya-segats que es s'alcen una alçada de 700 peus sobre el mar i s'estenen juliol quilòmetres al llarg de la costa. Prendrem el ferri per creuar el riu Shannon i arriba finalment al comtat de Kerry. Sopar i allotjament.

14 ABR. KERRY: Mitja pensió. Aquest matí visitarem una de les zones més belles d'Irlanda: l'accidentada costa de l'Península Iveragh, els llogarets Killorglin, Cahirciveen, Waterville i el poble de parla irlandesa Sneem. Ens detindrem en Glenbeigh, justament a l'exterior de Killorgan, on visitarem el museu "Kerry Bog Village". completem la nostra visita amb una parada al jardí de la casa Muckross, mundialment coneguts per la seva bellesa. sopar i allotjament.

15 ABR. KERRY / Kilkenny / DUBLÍN Esmorzar. Sortida cap a Kilkenny, coneguda com "la ciutat de marbre ", una ciutat medieval amb 24.000 habitants, plena de fascinants edificis històrics i botigues contemporànies, galeries de disseny i restaurants. Visitarem el Castell de Kilkenny, un dels edificis més característics d'Irlanda. Retorn a Dublín. Allotjament.

16 ABR. DUBLÍN / ESPANYA Esmorzar. En funció del vol de tornada, temps lliure per a visites o compres d'última hora. trasllat a l' aeroport i retorn a Espanya

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 60 euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088903
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

EL PREU INCLOU: - Vol de línia regular (opcional), classe turista (reserves a classe J / O). - Allotjament i esmorzar. 4 sopars (begudes no incloses). - Incorporació a un circuit regular amb guia de parla castellana. - Visites especificades. - Documentació i assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX