3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Setmana Santa a Jerusalem
Setmana Santa a Jerusalem
Setmana Santa a Jerusalem
Setmana Santa a Jerusalem

Setmana Santa a Jerusalem

  • Del dimecres 12 d'Abril al diumenge 16 d'Abril
  • Viatges Catai - Barcelona
1355€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

12 ABR. ESPANYA / TEL AVIV / JERUSALEM Sortida en vol directe amb destinació Tel Aviv. arribada i trasllat a Jerusalem. Allotjament.


13 ABR. JERUSALEM / MASSADA / JERUSALEM Mitja pensió. Sortida cap a Massada, últim bastió jueu a la revolta contra els romans. Ascens en telefèric a la imponent fortalesa, on trobarem ruïnes dels Zelotes i excavacions del palau d'Herodes. posteriorment baixarem al lloc més baix del món, el Mar Mort, a 400 metres sota el nivell del mar. temps lliure per banyar-se en les seves famoses aigües minerals. Retorn a Jerusalem. Sopar a l'hotel.

 
14 ABR. JERUSALEM / EIN KAREN / Yad Vashem / BETLEM Mitja pensió. Sortida cap al Santuari del Llibre al Museu d'Israel, on estan exposats els Manuscrits del Mar Mort, i on es troba la Maqueta de Jerusalem en temps de Jesús. Visita del barri d'Ein Karen on es troba la Església de la Nativitat de Sant Joan Baptista, i de Yad Vashem, Museu i Memorial de l'Holocaust. per la tarda visita de Betlem, on, entrant per la porta de Humilitat a l'Església de la Nativitat, veurem la Gruta del Pessebre, l'Estrella de 14 puntes (lloc del naixement de Jesús), la Basílica de Santa Catarina i la Gruta de Sant Jeroni. Sopar a l'hotel.


15 ABR. JERUSALEM / CIUTAT ANTIGA / MUNTANYA DE LES OLIVERES Mitja pensió. Sortida cap a la ciutat antiga de Jerusalem per visitar el Mur Occidental o dels Laments, la Via Dolorosa o Via Crucis i l'Església del Sant Sepulcre. Continuació cap a la Muntanya Sion per visitar la Tomba del Rei David, el Cenacle i l'Abadia de la Dormició. Seguirem cap al Mont de les Oliveres, per apreciar una magnífica vista de la ciutat. Finalment visitarem el Jardí de Getsemaní i la Basílica de l'Agonia. Sopar al hotel.


16 ABR. JERUSALEM / TEL AVIV / ESPANYA Esmorzar. Trasllat de l'aeroport de Tel Aviv per sortir en vol de tornada a Espanya. Arribada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web Tr3sc ( pagament paga i senyal de 58€ en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours. Viatges Catai Via Augusta 1-3 08006 Barcelona Tel: 932088903 Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

ADREÇA

Avenida Diagonal, 512
08006 - Barcelona

Viatges Catai
Avenida Diagonal, 512 , 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou: - Vol de línia regular, classe turista (reserves en classes especials). - Allotjament i esmorzar. 3 sopars (begudes no incloses). - Visites i trasllats en circuit regular amb guia en castellà. - Assegurança de viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX