3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Rhümia

Rhümia

  • Teatre Bartrina - Reus
12€
50%
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Quan les llums de la pista s'apaguen un cop acabat el ¿bolo de trabajar", toca posar-se l'abric de personeta, agafar aires de dignitat i sortir a fora el carrer per fer cap a casa, amb la por que aquest món tan seriós no ens devori.

Només cal que algú ens ajudi a encendre l'espurna, perquè quan ens toqui actuar en allò que en diuen el ¿Món real", demostrem amb el nostre comportament que podem canviar alguna realitat.

Aquesta família ¿inestable" de pallassos i músics acullen a casa seva l'artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d'aquesta biologia clownesca que vàrem començar amb Rhum.

A casa dels Rhum & cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d'arreu del món i és plena d'emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d'arreu del món perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda.

Rhümia és un cant a l'esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n'han de tornar a aprendre.

El riure, l'arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:

intèrprets Joan Arqué / Roger Julià / Jordi Martínez / Mauro Paganini / Pep Pascual escenografia Martí Torras Mayneris i Xavi Xipell 'Xipi' / vestuari Rosa Solé / il·luminació Quico Gutiérrez / so Ramon Ciércoles

cap tècnic Xavi Xipell 'Xipi' / producció executiva Xavier Ribalaygua / director de producció Carles Manrique (Velvet Events) / distribució Elena Blanco (Magnetica Management)

coproducció Teatre Lliure Velvet Events i GREC 2016 Festival de Barcelona

amb la col·laboració de l'Atrium de Viladecans

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Pl. del Teatre, 1
43201 - Reus

Teatre Bartrina
Pl. del Teatre, 1, 43201 Reus

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les teves entrades al 50% de descompte via web TR3SC i paga-les a taquilla.
Entrades al 1r pis sense numerar.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX