3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Qui som? · Grec Festival de Barcelona 2024

Qui som? · Grec Festival de Barcelona 2024

  • Del 25 al 27 de juliol
  • Teatre Grec - Barcelona
30€
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades amb un 20% de descompte per les funcions del 26 i 27 de juliol per la comunitat TRESC.

 

*****

El grup, l'individu i l'espai. Primera part d'un nou tríptic de la companyia catalanofrancesa, una obra grupal i sobre el grup a la qual seguiran un espectacle en solitari i una instal·lació plàstica.

Primera part d'un tríptic en el qual la ceràmica és, alhora, el material i el gest d'una investigació sobre els mons en construcció de la companyia, un viatge entre les maneres de creure i de fer junts d'aquest col·lectiu escènic. Qui som? fa una aposta: que el somni és un poder explorador i transformador, una força imaginària que desborda cada persona per connectar-la amb altres presències, una manera d'orientar-se en viatges obscurs i en països secrets. A l'argila. En plàstic. Entre els residus i l'eternitat.

¿Els nostres mons interiors, els nostres territoris íntims són el caldo de cultiu dels paisatges socials del futur", explica Camille Decourtye, el cinquanta per cent de la companyia. En aquest espectacle, ells busquen destacar allò que manté l'alegria, les ganes, allò que es resisteix i que canta i balla en nosaltres.

Baró d'evel són creadors d'unes cerimònies escèniques que convoquen arts diverses a participar en una conversa esquitxada d'imatges suggeridores. El moviment, la musicalitat, la concepció de l'espai i la recerca plàstica conflueixen en la unió d'aquests dos creadors i intèrprets. Una és Camille Decourtye, francesa, i l'altre és Blaï Mateu Trias, barceloní. Sempre busquen nous espais de joc i aporten al moviment una musicalitat i un ritme especials. Junts han creat, entre molts més, espectacles com Bestias (2015) i el díptic Là, sur la falaise (2018-2019).

Qui som?, un espectacle amb coproductors internacionals on hi ha una bona part d'intèrprets i creadors catalans, serà la primera part d'un tríptic, una obra grupal i sobre el grup a la qual seguirà l'espectacle en solitari Qui soc?. La trilogia es tancarà amb una instal·lació plàstica de fang cuit, On som?, que farà servir l'artesania per dur-nos a fer un viatge sonor.

Una producció de Baró d'evel.

FITXA TÈCNICA

AutoriaCamille Decourtye i Blaï Mateu Trias
Durada120 minuts
IdiomaCatalà, castellà i altres llengües.
Intèrprets:Lucia Bocanegra Noëmie Bouissou Camille Decourtye Miguel Fiol Dimitri Jourde Chen-Wei Lee Blaï Mateu Trias o Claudio Stellato Yolanda Sey Julian Sicard Martí Soler Maria Caroline Vieira Guillermo Weickert

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 25 al 27 de juliol

IDIOMA

Català, castellà i altres llengües.

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Pg Santa Madrona 36
08038 - Barcelona

Teatre Grec
Pg Santa Madrona 36 , 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari: A les 22h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX