fb

13è Vis à Vis TR3SC Queco Novell i Mas Comtal

Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona Ciutat
 
 
51 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

QUECO NOVELL

Queco Novell és una de les ànimes més carismàtiques del Polònia, el programa d'humor que captiva audiències des de 2006 amb la seva particular sàtira política. En Queco ha creat grans personatges com els de Pasqual Maragall, José Luis Rodríguez Zapatero, Felip de Borbó i Mariano Rajoy, entre d'altres. També el podem veure al Crackòvia, a la pell de Sandro Rossell i Joan Laporta.

També l'hem pogut escoltar al programa radiofònic Minoria Absoluta -l'embrió de Polònia-, i veure en obres musicals que han triomfat als teatres catalans, com Polònia, el Musical i La Família Irreal

Queco Novell és, sens dubte, un dels actors més polifacètics i carismàtics del nostre país, i el seu humor no podia faltar al Vis à Vis!

 

MAS COMTAL

De la mateixa manera que no hi ha dues collites iguals, Mas Comtal tampoc mai treu dos vins iguals. Cada any és una aventura diferent. Aquesta és la màgia del món del vi ecològic d'autor.

El vi és el resultat d'una combinació de factors no modificables (com l'origen geològic, la ubicació geogràfica, la composició, l'estructura, la profunditat, el drenatge del sòl...), així com d'una forma de treball a la vinya diversa i conseqüent al llarg de tot el cicle de la planta.

 

Patrocina: DO Penedès
Col·labora: Riedel, MEAM i Cooperativa Plana de Vic

CONDICIONS

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Amb el patrocini de la DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu Riedel, MEAM i la Cooperativa Plana de Vic.

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Exclusiu

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació