3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
13è Vis à Vis TR3SC amb Núria Feliu i celler Bolet
13è Vis à Vis TR3SC amb Núria Feliu i celler Bolet
13è Vis à Vis TR3SC amb Núria Feliu i celler Bolet

13è Vis à Vis TR3SC amb Núria Feliu i celler Bolet

  • Dimarts 14 de març
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU 5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

NÚRIA FELIU

Núria Feliu va néixer un 21 de setembre al Barri de Sants, fet que porta com un honor. Entrà d'adolescent a l'Orfeó Canigó, on s'inicià també com a actriu dramàtica. Posteriorment formà part de l'Agrupació Dramàtica de Barcelona, i el 1964 debutà com a cantant acompanyada del conjunt Els Quatre Gats. El 1965 publicà els seus dos primers àlbums, els singles, Anirem tots cap al cel i Gent, i des d'aleshores, ha actuat amb continuïtat i ha realitzat nombrosos enregistraments discogràfics.

Intèrpret dotada d'una gran ductilitat i professionalitat, a més del jazz ha conreat els boleros i els cuplets, així com també cançons populars catalanes i peces de cinema. L'any 1995 edità el llibre Vols ballar? 93 cançons i ballables , un recull de cançons de totes les èpoques, acompanyades de les partitures, que reflecteixen el gruix de la seva carrera musical.

El recorregut musical de Núria Feliu ha estat reconegut per nombrosos guardons de renom. El 1976 va rebre el Premi de Cultura Popular concedit pel Ministeri de Cultura pel seu disc Cançons d'Apel·les Mestres; el 1979 se li otorgà la Medalla del Cercle Català de Madrid; el 1985, la Creu de Sant Jordi; el 1990, el Premi Sant Jordi de cinematografia concedit per RNE i el Premi SGAE per la seva trajectòria. L'any 2005 la seva trajectòria musical també va ser reconeguda pel Premi Altaveu Honorífic.

La Núria Feliu s'ha convertit en una icona del nostre país, i no podia faltar en la gran llista de personatges que han passat pel Vis à Vis TR3SC.

 

BOLET
Més de set generacions dedicades al conreu de la vinya

Tots els vins i caves de Bolet són elaborats seguint els paràmetres del cultiu ecològic CCPAE.

El celler i les vinyes de Bolet estan situats al centre de la comarca del Penedès. Gaudeixen de 66 Hectàrees de vinya, cultivades mitjançant el sistema d'agricultura ecològica, controlat pel CCPAE, organisme oficial de la producció agrària ecològica a Catalunya.

De la selecció de les seves millors vinyes, obtenen el most flor que és el primer escorregut del raïm, anomenat també "primeres". Únicament amb aquesta matèria primera s'elaboren els seus selectes vins i caves, resultat del treball dut a terme al llarg de tot l'any amb la dedicació i tendresa de tota la família.

A les vinyes de Bolet es conreen les següents varietats:

Raïm blanc: Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay, Muscat d'Alexandria, Muscat de Frontignac i Gerwürztraminer i Sauvignon Blanc. Amb aquestes varietats Bolet elabora els seus vins blancs i els caves de criança.

Raïm negre: Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Amb aquestes varietats Bolet elabora els seus vins rosats, negres joves i de criança.

 

Patrocina: DO Penedès
Col·labora: Riedel, MEAM i Cooperativa Plana de Vic

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Amb el patrocini de la DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu Riedel, MEAM i la Cooperativa Plana de Vic.

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX