fb

13è Vis à Vis TR3SC amb Àngel Llàcer i Vilarnau

Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona Ciutat
 
 
71 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

ÀNGEL LLÀCER

Llicenciat per l'Institut del Teatre, Àngel Llàcer és sobretot conegut pel seu pas com a professor d'interpretació d'Operación Triunfo. Actualment, a la televisió presenta Còmics, de TV3, i és jurat del programa Tu cara me suena, d'Antena 3.

Àngel Llàcer també és un cul inquiet al teatre. Ha dirigit una llista llarga d'espectacles de gran èxit, com Què, el Nou Musical (2008), Gerónimo Stilton (2010), Madame Melville (2011), Splenda amb el Mag Lari (2012), El Petit Príncep (2014-2016) i Molt soroll per no res (2015-2016), entre d'altres. A més, com a actor també ha guanyat diversos Premis Butaca.

I no oblidem el seu immens sentit de l'humor, que també ens acompanyarà en aquest nou cicle del Vis à Vis!

 

VILARNAU

Vilarnau és una cava moderna i avanguardista inaugurada l'any 2005, que compta amb el fantàstic disseny de l'arquitecte Luis González.

Fins fa molt poc, el consum de Vilarnau ha estat restringit a uns quants privilegiats que el coneixien. Avui, Vilarnau creua fronteres amb l'atenció de donar a conèixer la seva noble història i els seus excel·lents vins i caves.

Una situació privilegiada, un entorn excepcional, una curada elaboració, un rigorós respecte amb el medi ambient i un equip humà entusiasmat cada dia amb el seu treball. Això és Vilarnau, aquest és el seu esperit i és el que volen transmetre amb cada ampolla.

A Vilarnau cultiven 20 hectàrees de vinya amb tota l'estimació i cura. Juntament amb la Chardonnay i la Pinot Noir, també abracen plantacions de Macabeu i Xarel·lo. Totes aquestes varietats estan plantades en la millor orientació per rebre les hores d'insolació necessàries i la millor ventilació gràcies a les suaus brises del Mediterrani, que garanteix una òptima maduració del fruit en cada verema. 

 

Patrocina: DO Penedès
Col·labora: Riedel, MEAM i Cooperativa Plana de Vic

CONDICIONS

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Amb el patrocini de la DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu Riedel, MEAM i la Cooperativa Plana de Vic.

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Exclusiu

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació