fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
13è Vis à Vis amb Toni Albà i Can Suriol
13è Vis à Vis amb Toni Albà i Can Suriol
13è Vis à Vis amb Toni Albà i Can Suriol

13è Vis à Vis amb Toni Albà i Can Suriol

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
EXCLUSIU 5€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

TONI ALBÀ

Humorista, actor i director de cinema català, reconegut principalment per les seves carismàtiques imitacions als programes de televisió Polònia i Crackòvia.

Va formar part del programa radiofònic Minoria Absoluta i l'hem pogut veure als escenaris amb grans obres com La família irreal, Brots o Bufonant.

 

CAN SURIOL

Des de 1174 (referència històrica), i durant gairebé 1.000 anys s'han elaborat els vins dins mateix del Castell de Grabuac. És l'any 1985 quan Francesc Suriol construeix el nou celler de vinificació que és remodelat i ampliat el passat 2009.

L'actual Celler nou està construït seguint les pendents del turó per aprofitar la gravetat en tots els processos i està parcialment soterrat per donar una temperatura estable evitant les humitats excessives.

En el Celler nou tenen els mateixos cups subterranis i barriques que utilitzaven els seus avantpassats barrejats amb els nous dipòsits d'acer inoxidable, els dipòsits isotèrmics de poliester i tota la tecnologia actual que els permet elaborar vins de qualitat (premsa pneumàtica, bomba peristàltica, equips de refrigeració, etc.).

Assís Suriol, l'actual enòleg llicenciat en Farmàcia i Enologia, ha heredat els coneixements transmesos per les generacions precedents als quals ha incorporat tota la seva experiència per elaborar vins sense addició de cap producte sintètic, biològic ni químic (a excepció del sulfurós en molt baixes dosis).?

Tota aquesta tradició ens condueix a l'elaboració de productes de màxima qualitat organolèptica i nutricional gràcies a la utilització de varietats tradicionals, fermentades amb els llevats i bacteris propis del raïm seleccionats per la mare naturalesa i criades al celler durant el temps necessari per poder-ne gaudir a la copa.

Elaboració pròpia i tradicional per respectar el màxim els vins.?

 

Patrocina: DO Penedès
Col·labora: Riedel, MEAM i Cooperativa Plana de Vic

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Amb el patrocini de la DO Penedès.
Amb la col·laboració de Riedel, el museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic.

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;