fb

13è Vis à Vis TR3SC amb Arnau Tordera i Can Descregut

Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona Ciutat
 
 
127 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

ARNAU TORDERA
Cantant i guitarrista d'Obeses

Compositor, guitarrista, cantant, actor i filòsof català. Aquest polifacètic artista, també conegut com Arnau Tordera I, ha destacat per ser el guitarrista, cantant i líder del grup Obeses. Amb l'Arnau al capdavant, Obeses ha aconseguit assolir un equilibri perfecte entre el valor del contingut i el valor estètic de les cançons. Han apostat per creacions musicals amb una gran diversitat estilística, amb elaboracions refinades, contraposicions i un constant antagonisme que mostra una manera personal i diferent de concebre la música.

Amb el seu últim treball discogràfic, Monstres i Princeses, Obeses ha omplert de bat a bat alguns dels equipaments culturals més destacats del nostre país, com l'Auditori i el Teatre Nacional de Catalunya. I, en els darrers anys, també ha deixat empremta en l'imaginari col·lectiu amb cançons com Rosó, per la Marató de TV3 de 2015, i Regala Petons, la canço de Nadal de TV3 del 2014.

Com a compositor, Tordera ha realitzat arranjaments per a diferents obres teatrals i cinematogràfiques, entre les quals destaquen Frank V (Teatre Lliure) i Verdaguer, Ombres i Maduixes, que va tancar l'any de Vic com a Capital de la Cultura Catalana.

A més, Arnau Tordera també és un personatges actiu als mitjans de comunicació. És col·laborador habitual de la secció d'Opinió d'Osona.com i recentment l'hem pogut escoltar al Suplement d'Estiu de Catalunya Ràdio.    

 

CAN DESCREGUT

Celler familiar de la masia Can Descregut, elaboradors de vins i cava. S'ubiquen al Penedès, una zona vitivinícola amb més de 2.000 anys d'història lligada al vi, i pionera en l'elaboració de vins i caves de qualitat a Espanya.

Elaboren vins que reflecteixen la seva manera de ser, el el seu territori, de produccions racionals, de forma respectuosa amb el medi ambient, i sobretot, que s'entenen, per disfrutar i compartir amb qui es vulgui.

Can Descregut disposen de 35 hectàrees de vinyes pròpies que conreen sense insecticides ni herbicides, buscant sempre l'equilibri natural de la vinya. El seus vins estan certifcats com a vins ecològics d'acord amb la normativa Europea.

 

Patrocina: DO Penedès
Col·labora: Riedel, MEAM i Cooperativa Plana de Vic

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La proposta inclou:
Col·loqui + Tast guiat de 3 vins + Embotits de la Cooperativa Plana de Vic

Amb el patrocini de la DO Penedès.
Amb la col·laboració del museu Riedel, MEAM i la Cooperativa Plana de Vic.

Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Exclusiu

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació