fb
Blake. 100x100 Blake

Blake. 100x100 Blake

BARTS - Barcelona
 
 
73 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
29 anys desenvolupant noves idees i presentacions, un repàs per aquests anys, una improvisació permanent, mai dos dies de la teva vida són iguals, amb Blake passa el mateix.

Mai dos espectadors responen igual, ni pensen igual, Blake ha d'adaptar-se, el ritme el marca l'espectador, el disseny de l'espectacle també, la resolució, només en mans de Blake.

Una càmera negra, una taula, un tamboret, una llum discreta, intimista, misteriosa, una música suggerent i de vegades inquietant i una veu envoltant que t'arrossega als racons dels teus pensaments. Blake no llegeix la ment, llegeix, interpreta, manipula els teus pensaments, i tot això a molt curta distància, no es pot estar mes a prop.

Diferents llocs en cada ocasió, diferents espais, escenaris, mitjans tècnics; una nova idea propera, intimista, senzillament genial.

No li donis més voltes, Blake ho sabrà, no et posis nerviós, Blake ho notarà, surt a l'escenari, Blake et sorprendrà.

I al final de tot això, quan ja estiguis al carrer, seguirà ressonant a les orelles la frase, aquesta frase que tot ho remata: i recordeu, tot el que han vist, ha estat producte de la teva imaginacioó, no li dónis més voltes, no té sentit.

*Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats per un tutor legal.
** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Funció a 10€: 6 de desembre (entrades limitades)
Resta de funcions preu TR3SC de: 15€

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació