fb

Jordi Molina - Espai Ter

Auditori Teatre Espai Ter - Torroella De Montgrí
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

UN PROJECTE INNOVADOR ON LA TENORA SERÀ LA PROTAGONISTA

Pioner, inquiet, talentós i inconformista. Són alguns dels adjectius que han acompanyat Jordi Molina al llarg de més de trenta anys d'exitosa carrera. Ara s'ha decidit a impulsar un nou projecte que considera necessari, tant a nivell artístic com a nivell vital, "atès que no existeix en el panorama musical català", afirma.

"Una producció en què el so instrumental d'una tenora lidera un conjunt de músics d'alt nivell amb clara voluntat d'aconseguir una important penetració social en la línia del que ja ha passat -i afortunadament encara passa- en realitats culturals singulars com Galícia o Euskadi". Preguntat sobre el futur de la producció Matèria del temps, Molina afirma que l'entén tant adreçada al mercat intern com al mercat internacional, "on he tocat regularment des de fa quinze anys, en alguns períodes fins i tot més que aquí".

El projecte pren el títol d'un dels quadres més representatius d'Antoni Tàpies, una de les inspiracions de Molina, que s'ha submergit en una producció plantejada "com un procés creatiu integral que recull bona part de l'aprenentatge que he assolit". Ho fa amb la certesa que públic i mercat sabran veure en aquesta Matèria del temps una oportunitat de conèixer - i a voltes reconèixer- un so que és el d'un territori singular, en constant evolució i ebullició.

Música d'autoria pròpia, que és d'arrel però que mescla llenguatges i influències: d'allò més tradicional a allò més innovador. De la improvisació i el jazz, passant pel cant d'estil i l'havanera.

 

** Compra les teves entrades al 50% de descompte via web TR3SC abans del 30 de setembre (dia 30 inclòs) i entraràs al sorteig d'un CD de Jordi Molina i d'una invitació doble per conèixer Molina en persona el dia del concert.

CONDICIONS

Compra les teves entrades al 50% de descompte via web TR3SC abans del 30 de setembre (dia 30 inclòs) i entraràs al sorteig d'un CD de Jordi Molina i d'una invitació doble per conèixer Molina en persona el dia del concert.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dissabte 22 d'octubre

Horari: 21:00

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació