fb

Dirty Dancing

Teatre Tívoli - Barcelona
 
  (Valoració mitjana: 4)
550 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
El clàssic cinematogràfic Dirty Dancing arriba per primera vegada a Barcelona, el Teatre Tívoli serà l'encarregat d'acollir aquest musical del 9 de febrer al 12 de març. Un dels espectacles contemporanis amb més èxit, després de superar qualsevol expectativa de la seva gira internacional.

La trama de Dirty Dancing planteja com en l'estiu de 1963, Frances ¿Baby" Houseman, una joveneta de disset anys, es troba atrapada en unes avorrides i monòtones vacances al costat de la seva família a les muntanyes de Catskill, Nova York. No obstant això, la situació canvia quan, durant una festa a l'hotel, es topa amb el guapo i famós professor de ball Johnny Castle.

A part de aprendre uns quants pasos de ball, Baby, l'hi canviarà la seva vida per sempre... Un talent internacional, on la música en viu i la dansa són sense cap dubte els protagonistes de Dirty Dancing, provocant una atmosfera que cada nit farà vibrar al públic. El millor dels 80 torna a partir de febrer!

CONDICIONS

Venda d'entrades sense descompte

Marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: De 17 a 21 h

RECOMANACIONS