fb

Rhümia

Teatre Lliure de Gràcia - Barcelona
 
 
127 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Si la mort va donar vida a Rhum, l'espectacle de, per i per al pallasso `Monti', no és estrany que els seus companys tornin a escena. Ara, amb un espectacle nou amb molta vida per davant. Salut i pallassos!
CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

intèrprets Joan Arqué / Roger Julià / Jordi Martínez / Mauro Paganini / Pep Pascual escenografia Martí Torras Mayneris i Xavi Xipell 'Xipi' / vestuari Rosa Solé / il·luminació Quico Gutiérrez / so Ramon Ciércoles

cap tècnic Xavi Xipell 'Xipi' / producció executiva Xavier Ribalaygua / director de producció Carles Manrique (Velvet Events) / distribució Elena Blanco (Magnetica Management)

coproducció Teatre Lliure Velvet Events i GREC 2016 Festival de Barcelona

amb la col·laboració de l'Atrium de ViladecansRECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
28 de de desembre del 2016 a les 16:05h
Els pallassos també són pels grans!

RHÜMIA al Teatre Lliure o com he pogut anar pel món dient, amb un posat estúpid, que no m’agraden els pallassos.

No tinc referents així que no puc comparar amb altres propostes... però sí amb el que visc com a espectador. He rigut i molt (que em costa), m'he sumat al joc que ens proposen (amb el que em trasbalsa no ser espectador estàtic) i m’ho he passat pipa. Números genials com els bombers o la folclòrica, poètics com la melodia interpretada amb xerrac, d'èxtasi com el gospel, la complicitat de saber que la broma petarà als nassos del bromista i tot i així riure sense parar i jocs de paraules que em pirren.

Llegeixo que Rhum era més complet. No ho sé (cachis!). Sí sé que per mi ha estat descobrir un llenguatge que obviava i que he gaudit moltíssim de la tendresa, bogeria, poesia i humor gamberro.

En RESUM: Gràcies, Martínez, Arqué, Julià, Pascual i Paganini per fer-me sentir viu i alegre i, sobretot, amb ganes de fer riure a algú.