fb
Brickman Brando Bubble Boom

Brickman Brando Bubble Boom

Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Què trobaràs en aquest espectacle? Un barri de barraques cremant. Funky a tot volum. La crisi del sistema hipotecari. L'Anglaterra victoriana. Nius, caus, coves i mansions. 150.000 desnonaments el 2012. Un banquer somrient. Un constructor somrient. L'horror. La nostàlgia de la llar. Molt vídeo en directe. Paradissos tahitians. El dret a l'habitatge. El dret a l'aire condicionat.

El dret a la tele de plasma. I Marlon Brando fent de John Brickman, el constructor visionari que va inspirar el primer sistema hipotecari de la història. L'espectacle és un documental de ficció sobre aquest magnat però, també, sobre l'actor desarrelat i rebel que es va passar la vida buscant una llar sense trobar-la. Veniu a veure com els intèrprets construeixen una casa a ritme de música funk i com les seves parets s'omplen d'imatges, de somnis i malsons.

L'Agrupación Señor Serrano és la companyia fundada a Barcelona per Àlex Serrano i que, amb un llenguatge dramàtic inquiet i innovador que inclou teatre, dansa i tècniques audiovisuals, ha portat les seves creacions per escenaris de tot el món. Un projecte de l'Agrupación Señor Serrano coproduït pel Centre d'Arts Escèniques de Terrassa.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

creadors i performers Diego Anido / Alberto Barberá / Jofre Carabén / Àlex Serrano / Jordi Soler / Pau Palacios

creació i desenvolupament tecnològic Martí Sánchez-Fibla / moviment Diego Anido / videocreació Jordi Soler / dramaturg Ferran Dordal / vestuari Núria Manzano / il·luminació cube.bz / so i banda sonora Roger Costa Vendrell i Diego Anido / arquitecte assessor Pau Vidal / assessor del projecte Víctor Molina

ajudant de direcció i producció executiva Barbara Bloin / assistent d'escenografia Núria Manzano

coproducció Agrupación Señor Serrano i CAET - Centre d'Arts Escèniques de Terrassa

amb el suport de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ¿ Departament de Cultura la Beca a la creació del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) l'Ajut a la Creació Dramatúrgica en residència d'Iberescena la Bourse Odyssée del Ministère de la Culture et de la Communication de França el Centre National des Écritures du Spectacle La Chartreuse i el Mercat de les Flors ¿ El Graner

 L'espectacle presenta fragments de les pel·lícules The Wild One Bedtime Story Julius Caesar Guys and Dolls The Chase The Young Lions Apocalypse Now The Godfather i A Streetcar Named DesireHorari Taquilles:
Feiners de 18 a 21 h. Dissabtes, diumenges i festius, de 16 a 18 h. Els dies de preu reduït no s'aplica descompte

Punts de Venda: Koobin

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació