3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Le congrès ne marche pas

Le congrès ne marche pas

  • 1 de desembre de 2024
  • L'Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
25€
23€
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Torna La Calòrica amb aquesta peça sobre el Congrés de Viena, la fi de l'Antic Règim i la nostra societat capitalista que se celebra a si mateixa a la vora del col·lapse. Una comèdia grandiosa, frívola i, sobretot, rabiosament política. Teniu oportunitat de veure-la en el nostre teatre amb dramatúrgia de Joan Yago i dirigida per Israel Solà.

El ministre Meternich sap que les revolucions han d'aturar-se abans que no comencin. Per això ha convidat als mandataris de Rússia, Anglaterra i Prússia a passar uns dies a Viena. Poc s'imagina que la celebració del congrés atraurà la curiositat de tots el governs del món i que el que havia de ser una reunió senzilla es convertirà en la festa del segle.

No és fàcil separar les negociacions territorials dels conflictes amorosos, els debats ideològics de les simples lluites d'ego¿ Costa saber quan estem celebrant i quan estem fent feina. Mentrestant, el retorn d'un antic enemic ens fa pensar, per un instant, que potser les coses podrien ser d'una altra manera.

La companyia la formen en 2010 un grup d'amics acabats de sortir de l'Institut del Teatre i, pràcticament sense recursos, aposten per fer teatre compromès que abordi amb humor problemàtiques serioses però tractades amb profunditat.

Des d'aleshores, La Calòrica ha estrenat espectacles com: Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I, L'Editto Bulgaro, La Nau dels Bojos, Bluf, Sobre el fenomen de les feines de merda, El Profeta, Fairfly, Els Ocells o De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda a més de diverses peces curtes i col·laboracions especials.

FITXA TÈCNICA

Durada1h 30'

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

1 de desembre de 2024

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

L'Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 1 de desembre de 2024

Horari: 19:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX